Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur’dan Taraftarlara Çağrı

İsa Kethüda
30.05.2023 - 11:23 | Son Güncellenme: 30.05.2023 - 11:44

Galatasaray haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, taraftarlara çağrıda bulundu... İşte detaylar...

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur’dan Taraftarlara Çağrı

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılı taraftarlara çağrıda bulundu.

"Basketbol takımımızı yalnız bırakmayalım"

GS TV'ye konuşan Timur, "Galatasaraylılardan rica ediyorum. Saat 18.00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda basketbol takımımızı yalnız bırakmayalım.

"Allah her zaman çaba gösterenin yanındadır"

Çünkü biz bir spor kulübüyüz. Oraya gidelim ve o emeği verelim. Allah her zaman çaba gösterenin yanındadır. O yüzden herhangi bir takımımızı yalnız bırakmayalım.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, şampiyonluk için sahaya çıkıyor! Rakip Ankaragücü...
Habere Git

Bugün basketbol maçı var. Herkesten ben özellikle rica ediyorum. Çok teşekkürler" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray Nef'in rakibi Türk Telekom

Galatasaray Nef, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final ikinci maçında Türk Telekom’u konuk edecek. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 18.00’de başlayacak. Maç BeIN Sports 5’ten canlı olarak yayınlanacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin gözü Ankara'da!
Habere Git

Sarı-kırmızılı takım, Ankara Spor Salonu’nda oynanan ilk maçı 94-85 kaybederek seride 1-0 geriye düşmüştü. İki galibiyet alan takım yarı finale yükselecek.

Yarı finale yükselen takım Pınar Karşıyaka - Frutti Extra Bursaspor eşleşmesinin galibiyle final yarışına girecek. Üçüncü maç, gerçekleşmesi durumunda 1 Haziran Perşembe günü Ankara’da olacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş aradığı 10 numarayı buldu! Görüşmeler başladı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler