Erdoğan Yılmaz: "Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum"

16.12.2020 - 23:26 | Son Güncellenme: 16.12.2020 - 23:34

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karacabey Belediyespor'u ağırladı. Fenerbahçe'nin 1 - 0 yendiği karşılaşma sonrası Karacabey Belediyespor teknik direktörü Erdogan Yılmaz açıklamada bulundu. İşte detaylar...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe ile Karacabey Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası maçında karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip Fenerbahçe'nin 1- 0 yendiği karşılaşma sonrasında, Karacabey Belediyespor Türkiye Kupası'na veda etti.

Mücadele sonrası açıklamada bulunan Karacabey Belediyespor teknik direktörü Erdogan Yılmaz, turnuvanın kendileri için iyi bir deneyim olduğunu ifade etti.

Yılmaz "Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Biz kendi ligimizze dönüyoruz. Kupa bizim için çok anlamlıydı. Oyuncularımın için çok iyi bir deneyimi oldu. Bizim geçen yılki şampiyonluğumuz da çok fazla yansımamıştı. Gücümüzü göstermiş olduk. Bugün direnmeye çalıştık. Kapasitemizi sonuna kadar kullandık. Bugün bana anlamlı bir jest yaptı Fenerbahçe kulübü, çok teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler