Trabzonspor'da Eren Elmalı cezalı duruma düştü!

22.10.2022 - 17:45 | Son Güncellenme: 22.10.2022 - 18:03

Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Trabzonspor - Sivasspor maçında sarı kart gören Eren Elmalı cezalı duruma düştü. Bordo mavililerde kart sınırındaki oyuncular kimler?

Trabzonspor'da Eren Elmalı cezalı duruma düştü!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor evinde Sivasspor'u ağırlıyor. İlk yarısı sona eren maçta Karadeniz ekibine Eren Elmalı'dan kötü haber geldi.

Eren Elmalı Konyaspor maçında yok

Trabzonspor - Sivasspor maçının 33. dakikasında sarı kart gören Eren Elmalı, cezalı duruma düştü. Milli sol bek Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Arabam.com Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

3 oyuncu daha sınırda

Trabzonspor'un Sivasspor ile oynadığı mücadeleye ilk 11'de başlayan Trezeguet, Bakasetas ve Marc Bartra da kart cezası sınırında bulunuyor. Trabzon ekibinin yıldızları bu maçta sarı kart görmeleri halinde Eren Elmalı gibi Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak olan Arabam.com Konyaspor maçında forma giyemeyecekler.

Trabzonspor devreyi önde kapattı

İlk yarısı sona eren maçta ilk devre Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. Bordo mavili ekibe üstünlüğü getiren gol ise 9. dakikada Marek Hamsik'in ayağından geldi.

İki takımın 11'leri

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Vitor Hugo, Eren, Bakasetas, Gbamin, Hamsik, Trezeguet, Umut Bozok, Maxi Gomez

Sivasspor: Ali Şaşal, Uğur Çiftçi, Caner, Goutas, Paluli, Charisis, Hakan, Erdoğan, Saba, N'Jie, Yatabare

İlgini Çekebilir
CANLI | Trabzonspor - Sivasspor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler