Eren, Veysel ve Gökdeniz, Erzurumspor maçını değerlendirdi

29.11.2020 - 15:59 | Son Güncellenme: 29.11.2020 - 15:59

Antalyaspor'un Erzurumspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığı karşılaşma sonrası Gökdeniz Bayrakdar, Eren Albayrak ve Veysel Sarı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 10. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Fraport TAV Antalyaspor maçı 2-2 eşitlikle tamamlandı. Karşılaşma sonrası Antalyalı oyuncular açıklamalarda bulundu.

"Çok gol kaçırdık"

Gökdeniz Bayrakdar: Güzel ve keyifli bir maç oldu. Sıcak bir yerden soğuk bir yere gelmek sıkıntı yarattı. İkinci yarıda iyi performans sergiledik. Ben girmeden önce de pozisyonlar harcadık. Çok gol kaçırdık. Sonuç çok daha farklı olabilirdi. Talihsiz bir gol yedik. Isınmaya çalıştım ama ısınamadım. Hava soğuk. Parmaklarım dondu. Ama en azından çok da kötü bir hava yok. Daha ağır şartlar da olabiliyor.

"2 puan kaybettik"

Eren Albayrak: Biz 2 puan kaybettik. Daha çok gol kaçıran taraftık. İkinci yarıda da iyi oynadık. Geriye düştük ama oyundan kopmadık. Daha önce kopmalar oluyordu. Böyle maçlarda 3. golü bulmanız lazım. Maçta çok basit fauller veriliyor. Hakemler frikikte neyi gördü acaba? Merak ediyorum. Hakem de ofsayt olduğunu söylüyor. Neyi, nasıl yorumluyorlar gerçekten çözemiyorum. Tabii ki biz de hata yapıyoruz. Futbol hatalar oyunu. Biz onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hakemler de futbolculara yardımcı olmalı.

Oyun olarak iyi gidiyoruz. Doğru bir oyun oynuyoruz. Bundan sonraki maçlarda üzerine koyarak devam edeceğiz. Çıkış yakalama maçlarımız var. Onlara odaklanacağız.

"Golü arıyorum"

Veysel Sarı: Bugün sağ bekte başladım. Uzun süredir sağ bek oynamamıştım. Bugün performansımı iyi buldum. Burada maç oynamak rakip takım için çok zor. Alışıyorsun. Golü arıyorum. Oraya girince statik durmuyorum. Gol attığım için de mutluyum.

Bence kaybettiğimiz 2 puan var. Maça iyi başladık. 1 pozisyonla kalemizde golü gördük. Soyunma odasında maçı kazanabileceğimizi konuştuk. Yediğimiz son gol çok karışık. Futbol bir hata oyunu. Teknoloji işin içinde. Hata yapma riski daha az olmalı. Bizim için çok üzüntü verici bir gol oldu. Hakemler de insan. Hataların teknolojinin olduğu ortamda minimum olması lazım. Üzgünüz.

Hocam beni sağ bek oynattı. Hücuma çıkmamı istiyor. Stoperde oynadım ve sağ beke çok alışkın değilim. İnşallah hem hocamız hem de bizler için daha iyi olur. Takımıma katkı vermek istiyorum.

Senin için hazırladığımız haberler