Ergin Ataman - Enes Kanter düellosu!

07.05.2016 - 16:07 | Son Güncellenme: 07.05.2016 - 16:18

Galatasaray Odeabank ve A Milli Basketbol Takımı Antrenörü Ergin Ataman ile Oklahoma Thunder'da oynayan Enes Kanter arasında söz düellosu yaşandı..

AJANSSPOR - Galatasaray Odeabank ve A Milli Basketbol Takımı Antrenörü Ergin Ataman ile Oklahoma Thunder'da oynayan Enes Kanter arasında sosyal medya üzerinden bir atışma gerçekleşti.

Ergin Ataman katıldığı bir programda Enes Kanter'in milli takımdaki geleceği hakkında, "Enes’in bazı siyasi mesajları yayınlaması pek hoş olmadı. Sosyal medyayı ben siyasi görüşlerimi paylaşmak için kullanmıyorum. Enes’in şu anki durumu; Enes’in bizimle olmasında sıkıntı var. Teknik olarak demiyorum ama kişilik olarak bizimle olamaz" ifadesini kullanmıştı.

Bu açıklamalar üzerine Enes Kanter kendisine ait Twitter hesabından haberi de paylaşarak, "Ey Korkak Aciz! Bahane üreteceğine biraz şerefin olsa da çıkıp başımızdaki Diktatör yüzünden almaya korkuyoruz desene" ifadesini kullandı.

Ergin Ataman da bu açıklamaya Twitter üzerinden yanıt vererek, "İyi basketbolcu olmuşsun, ancak sporcu ve adam olamamışsın kardeşim. Terbiyesizler asla "Milli Forma"yı giyemeyecek!" dedi.

Enes Kanter ise yine Twitter hesabından bu sözlere de cevap verdi ve "Adamlık sizin gibi saray uşağı olup, boyun büküp biat eden, pakrodinlere eyvallah demekten geçiyorsa, kalsın ben almayayım" diye görüş bildirdi.

Senin için hazırladığımız haberler