Ergin Ataman gidecek mi?

02.06.2016 - 12:42 | Son Güncellenme: 02.06.2016 - 12:50

Avrupa Kupası şampiyonluğuyla sezonu kapatan Galatasaray’ın altın bir dönemi geride bıraktığını söyleyen coach Ergin Ataman ara vermeden bu kez de milli takımın başarısı için çalışacak. Tecrübeli coach geleceğiyle ilgili, “Önümüzdeki sezon nerede olacağımı bilmiyorum” dedi.

Galatasaray, potada son 4 sezonda coach Ergin Ataman yönetiminde birçok ilki başardı. 2013’te Türkiye Ligi şampiyonluğuna 23 yıl sonra uzanan, 2014 Avrupa Ligi’nde çeyrek final oynayan Sarı-Kırmızılılar, bu sezon da Avrupa Kupası’nı kazanan ilk Türk ekibi olarak tarihe geçti.

‘3-4 günlük tatil sonrası...’

Türk spor tarihinin en iyi sezonlarından birini geçirdiğini ifade eden Ataman,”Bizim açımızdan 2015-2016 sezonu bitti. Eve gittiğim zaman Galatasaray formamı bir kenara koyuyorum. 6 Haziran’da milli takımı toplayacağız. Türkiye Milli Takımı’nın olimpiyatlarda başarılı olması için 3-4 günlük tatilden sonra çalışmalara başlıyoruz. Bu süreç içerisinde Galatasaray’ın 2016-2017 planlamasını yapacak olan yönetim. Açıkçası önümüzdeki sezon nerede olacağımı bilmiyorum. Bunun kararını ailemle birlikte vereceğim” diye konuştu.

‘Kararı başkaları verecek’

Öte yandan Ataman gelecek dönem hakkında Fanatik’e verdiği demeçte de şunları söylemişti: “Benim önümde iki hedef var. Biri olimpiyat, biri ev sahipliği yapacağımız EURO 2017. Diğer tarafta çok büyük emek sarfettiğim, sevgi duyduğum Galatasaray var. Burada tercih yapacak olan ben değilim. Tercih yapmayı da istemiyorum. Sonuçta kararı federasyon ve Galatasaray verecek. Kararı başkaları verecek.”

FANATİK

Senin için hazırladığımız haberler