Ajansspor

Ergin Ataman Milli Takım ve Galatasaray hakkında konuştu

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Ergin Ataman'dan Milli Takım Galatasaray ve yabancı kuralıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 52 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Ergin Ataman Milli Takım ve Galatasaray hakkında konuştu
Ergin Ataman Milli Takım ve Galatasaray hakkında konuştu

Ergin Ataman Milli Takım ve Galatasaray hakkında konuştu

Milli Takım Koçu Ergin Ataman, lig için "4 1" önerisini yineledi ve "Milli Takım'da kendi takımlarında oynamayan oyuncuların zorluklarını yaşıyoruz." dedi.

 

Maç kadrolarında gerekirse 8 yabancının bulunmasını ancak sahada mutlaka en az bir Türk oyuncu olması gerektiğini belirten Ataman şöyle konuştu:

"Oynamayan oyuncunun ilerleme kaydetmesi mümkün değil. Ligimizde ise süre alan Türk oyuncu sayısı çok az. Buna çözüm bulamadığımız sürece milli takımların işi gelecekte daha da zorlaşacak."

Basketfaul

 

Ataman milli takımda özellikle 4 numarada sıkıntı yaşadıklarını ancak koşullar ne olursa olsun Olimpiyat Elemeleri'ni geçmek için sonuna kadar mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

 

Galatasaray'da bu hafta sonundan itibaren bazı transferlerin gerçekleşmesini beklediklerini belirten Ataman şöyle devam etti:

"Eurocup Şampiyonu olmamız, sözleşme yenilemek istediğimiz oyuncuların değerini yükseltti. Schilb ve McCollum ile pazarlıklar sürüyor. Aramızda uçurumlar da yok. Lasme konusunda ise cezası belli olduktan sonra yönetim karar verecek. Bu hafta sonuna kadar bazı iç transferleri ve bir dış transfer bitebilir."

Basketfaul

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...