Transfer haberleri | Eric Bailly'den Beşiktaş kararı

İsa Kethüda
17.08.2023 - 18:13 | Son Güncellenme: 17.08.2023 - 18:19

Transfer haberleri... İngiltere Premier Ligi'nde Manchester United forması giyen ve Beşiktaş'ın listesinde yer alan Eric Bailly, kararını verdi. Detaylar.

Transfer haberleri | Eric Bailly'den Beşiktaş kararı

Alex Oxlade-Chamberlain ve Milot Rashica ile sözleşme imzalayan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, İngiltere Premier Ligi'nde Manchester United forması giyen Eric Bailly içinde girişimlerini sürdürüyordu.

Eric Bailly, Fulham’ın ilgisine karşılık verdi

Football365’in haberine göre; Manchester United ile sözleşmesini feshetme aşamasında olan Eric Bailly, Fulham’ın ilgisine karşılık verdi. Bailly’ye hem Suudi Arabistan’dan Al-Nassr’ın hem de Türkiye’den Beşiktaş’ın ilgisi olduğu iddia ediliyordu.

Eric Ten Hag kadroda düşünmüyor

Kırmızı Şeytanların hocası Eric Ten Hag, Bailly’i kadroda düşünmediğini futbolcuya iletmişti. Fildişili futbolcu ise Manchester United ile fesih işlemlerine başlayıp kendine yeni kulüp arayışına girmişti.

İlgini Çekebilir
Anderson Talisca'dan transfer sözleri!
Habere Git

Beşiktaş sakatlığından çekindi

Siyah-Beyazlılar, Fildişi Sahilli oyuncunun uzun süreli sakatlığından çekindiği için transferi beklettiği iddia edilmişti. RMC Sport ise Eric Bailly’nin de zaten Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmadığını belirtti.

Bailly’nin ilk tercihinin Fulham

Geçtiğimiz günlerde Güney Londra ekibi Fulham’ın Bailly’ye ilgisi olduğu iddia edildi. Futbolcuya Suudi Arabistan’dan Al-Nassr ve ülkemizden Beşiktaş’ın da ilgisi vardı. RMC Sport muhabiri Fabrice Hawkins ise Bailly’nin ilk tercihinin Fulham olduğunu belirtti. Türkiye ve Suudi Arabistan’ın ise oyuncu için ancak son çıkış yolu olduğunu iddia etti.

Bailly'nin geçen sezonki performansı

Geçen sezonu Marsilya’da kiralık olarak geçiren Bailly, 23 maçta forma giydi. Takımına gol ya da asist katkısı sunamayan stoper; 3 mücadelede sarı, 1 maçta ise direkt kırmızı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Zaynutdinov tamam! İstanbul'a geliyor...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler