Beşiktaş'ın yeni transferi Eric Bailly'nin Türkiye'ye geliş saati değişti

İsa Kethüda
05.09.2023 - 17:21 | Son Güncellenme: 05.09.2023 - 17:26

Beşiktaş'ın İngiltere Premier Ligi ekibi Manchester United'dan transfer ettiği Fildişili defans oyuncusu Eric Bailly’nin Türkiye'ye geliş saati değişti.

Beşiktaş'ın yeni transferi Eric Bailly'nin Türkiye'ye geliş saati değişti

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş’ın dün son dakikalarda UEFA kadrosuna bildirdiği Eric Bailly, bugün İstanbul’a gelecek. Fildişili futbolcu, Siyah-Beyazlılar ile 1+2 yıllık sözleşme imzalayacak.

İniş saati değişti

Eric Bailly’nin uçağının iniş saati 20.15 olarak güncellendi. Bailly’nin önceki iniş saati 19.00’iken inişi 1 saat 15 dakika ileriye alındı.

Sözleşme 1+2 yıl

Eric Bailly, Beşiktaş ile 1+2 yıllık sözleşme imzalayacak. Kulübü Manchester United ile fesih işlemlerini tamamlayan Fildişili futbolcu, Kara-Kartal’a imza atacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Afrika tehlikesi
Habere Git

Yıllık maaş 2.5 milyon Euro

Beşiktaş, yıldız oyuncu ile 2 yılı opsiyonlu toplam 3 yıllık bir anlaşma sağladı. Bu anlaşmaya göre Bailly Beşiktaş’tan senelik 2.5 milyon Euro maaş alacak.

TFF’ye bildirdi

Manchester United'dan Eric Bailly'nin transferi için Manchester United ile anlaşmaya varan Siyah Beyazlılar, oyuncunun TFF'de lisans kaydını da açtı.

38 milyon Euro ödendi

Eric Bailly geçen sezon Fransız ekibi Marsilya'da kiralık forma giydi. 29 yaşındaki savunmacı, 2016'da Villarreal'den 38 milyon Euro'ya Manchester United'a transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Asbaşkan partiledi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler