Erkan Sözeri'den çağrı..

03.09.2015 - 15:18 | Son Güncellenme: 03.09.2015 - 15:18

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekerek, "Belediye başkanımızı, komutanlarımızı antrenmana ve maçlarımıza bekliyoruz" dedi.

Balıkesirspor tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Sözeri, takımın Spor Toto Süper Lig'e dönmesinin kente katkı sağlayacağını belirtti.

Kulübün asıl yerinin Süper Lig olduğunu ve bunun için de desteğe ihtiyacı bulunduğunu ifade eden Sözeri, şöyle konuştu:
"Balıkesirspor tekrar ait olduğu Süper Lig'e dönerse hem şehir adına hem de insanlar adına kazanç olacaktır. Balıkesirspor'a kimsenin küsmeye hakkı yoktur. Belediye başkanımızı, komutanlarımızı antrenman ve maçlarımıza bekliyoruz. Onlar da bu işin içine girerse, bu takım daha başarılı olur. Buradaki mesajım, inşallah pozitif algılanır. Yetkililer bu işin içinde olursa, bu takım da başarılı olup ait olduğu yere döner."

Transfer döneminde 14 yeni oyuncuyu takıma kazandırdıklarını belirten Sözeri, "Yeni bir takım oluşturduğumuz ortada. Süper Lig'den düşen takımların ekonomisi ortada. Oyuncu kadrosunu yenilemek zorunda kaldık, böyle bir takım ile yola çıktık" diye konuştu.

Sözeri, 5 Eylül Cumartesi günü Bursaspor ile sahasında hazırlık maçı oynayacaklarını bildirdi. 

Senin için hazırladığımız haberler