Erman Toroğlu, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi ve kırmızı kartlar hakkında konuştu

01.03.2018 - 19:25 | Son Güncellenme: 01.03.2018 - 19:25

Erman Toroğlu, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi ve kırmızı kartlar hakkında konuştu

Erman Toroğlu, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. A Spor'da konuşan Toroğlu,  iki takımım kadrolarını merecek altına aldı.

Erman Toroğlu'nun sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

Beşiktaş kadrosu şu ana kadar iyi kullanılmadı. Fenerbahçe kadrosu vitaminsiz. Fenerbahçe'nin bu kadrosundan kaç kişiyi Beşiktaş'ta oynatırsınız? Lens'in arkadaşına ne dediğini biliyorum. "Ben şimdi oynamayacağım da ne zaman oynayacağım" dediğini biliyorum. 

Mehmet Ekici uzun zamandır yoktu. Görelim bakalım neymiş Mehmet Ekici! Mehmet Ekici Fenerbahçe'de ne yaptı?

TFF'nin merdivenleri renkli boyaması lazım. Sarı ise sarı, siyah ise siyah. Kulüplere verilen cezalar uygun değil. Merdivenlerin boş kalması lazım.

Tek maç olsa Fenerbahçe sürpriz yapabilir derdim ama iki maç olduğu için Beşiktaş kadro olarak daha kaliteli , daha şanslı. Eğer tersi olursa kendilerini Boğaz köprüsünden atsınlar. Tahminim gollü bir maç olur. 60 dakikası oynanan süre olur çünkü hakem Fırat Aydınus sahada çok konuşur.

İlk devre sonunda açıklamaları... (DEVRE ARASI)

"Lig maçı değil, kupa maçı. Fenerbahçe inanılmaz bir avantaj yakaladı. Fenerbahçe 2 gol attı. Şöyle düşünelim 3-2 yenilse bile evinde 1-0 kazansa tur atlar"

'Negredo ve Quaresma birlikte oynamalı'

"Lens, 'hoca beni hangi maçta oynatacak' diyor ama sahada yürüyor yani çok enteresan. Yaşı 30 bu oyuncunun hayırlı işler."

"Quaresma oyuna girebilir ikinci yarıda. Bence Negredo ile ikisinin beraber oynaması lazım. En fazla ortayı Quaresma yapıyor"

Maç sonu açıklamaları...

"Bu maçın rövanşını da Fırat Aydınus yönetmeli. Bu maçta kartlar, fauller vs. denge değişmemeli. Bu maçın rövanşını aynı stil hakem yönetmeli. Yorumlar farklı olabilir."

"Saçma sapan işler oldu, doğru işler oldu. Bazı oyuncuların bu akşam akıllı olmadığını düşünüyorum. "

'Bütün bu futbolcuları hazırlayan kim teknik adamlar'

"Volkan, Quaresma, Alper saha dışında kalanların yüzlerine bakın. Bütün bu futbolcuları hazırlayan kim teknik adamlar. Bir teknik adam derse ki bugün gereksiz kart görülmüyecek derse kimse atılmaz."

"Aykut Kocaman ve Şenol Güneş'in bu açıklamaları altlık. Sonraki maçlar için konuşuyorlar. "

'Soldado ve Pepe atılmadı...'

"Bugün Soldado ve Pepe oynaştılar ama atılmadılar. İkili mücadele ettiler ama atılmadılar. Sarı kart olan oyuncuların girmemesi lazım. Volkan senin işin ne orada itiraz etmesi olamaz"

"Devre arasında çok çeşitli olaylar olduğu söyleniyor. Beşiktaş'lı bir yöneticinin olayların ortasında olduğu futbolcuların arasında kaldığı, itiş kakışın uzun süre sonlandırılamadığı söyleniyor"

Hakem kararları üzerine Erman Toroğlu'nun yorumları

"Alper'in pozisyonunda ofsayt yok. Top Beşiktaşlı oyuncudan geliyor. Hakem bu topun Beşiktaşlı oyuncu tarafından vurulduğunu gördüğü an, indir ben gördüm devam demesi lazımdı. Bu pozisyon Fırat'ın bu maçta olmadığını gösteren bir pozisyon

 

'Quaresma'nın pozisyonunda bana göre Josef'de atılmalıydı. İkisi de kırmızı'

"Lens'in kaçırdığı pozisyon maçın dönüm noktası. Bence öncesinde Lens ile Aatıf arasındaki pozisyonda faul yok"

'Fırat Aydınus'un yaptığı en doğru işlerden biri...'

"Pepe'nin gördüğü sarı kart doğru. Mehmet Topal ile Pepe'nin kafa kafaya çarpışmasında oyunu hemen durdurması lazımdı ve yaptı"

Babel'in penaltı pozisyonu hakkında Erman Toroğlu'nun yorumu:

"Babel'in pozisyonu penaltının babası. Fırat Aydınus bu pozisyonu gördü ama vermedi"

İki takımın da 44 puanı varsa bu kadrolarla; Beşiktaş Teknik Direktörü hesap verecek, ben mi vereceğim? Fenerbahçe kadrosu iyi değil, ikisi de 44 puansa o takımın teknik direktörüne sorarım ne yapıyorsun diye.

"Alper'i tam teşekküllü bir hastaneye götürmek lazım. Senin sarı kartın var. Sana yem atsalar gitme. Ateş var gitme oraya. İlk sarı kartın doğru. İkinci yarı inanılır gibi değil. Sonra ağlıyor. Takımını 10 kişi kalıyorsun"

"Fenerbahçe'nin Soldado ile attığı golde ofsayt yok. Çok güzel bir gol"

"Alper'in ilk sarı kartı çok doğru bir sarı kart. Alper Potuk aslında doğru gördü bu kartı. Alper'in ikinci sarı kartı da doğru"

"Quaresma'nın pozisyonunda bana göre Josef'de atılmalıydı. İkisi de kırmızı. Olayın başlangıcı zaten Josef ile başlıyor"

"Volkan Demirel'in kırmızı kart gördüğü pozisyon öncesinde itiraz ettiği Talisca'nın çevirmesinde aut yok. Top oyunda. Volkan bunları hep yapıyordu ama atamıyorlardı. Bu kez Fırat Aydınus attı ve hakemin yaptığı en doğru işlerden biri"

Senin için hazırladığımız haberler