Erman Toroğlu, eski avukatıyla evlendi

Ali Bozkurt
01.01.2022 - 19:40 | Son Güncellenme: 01.01.2022 - 22:27

Erman Toroğlu evlendi. Sosyal medya ise Erman Toroğlu kiminle evlendi, kaçıncı evliliği ve çocuğu var mı gibi aramalar sürüyor. Avukatının adı nedir? İşte detaylar...

Erman Toroğlu, eski avukatıyla evlendi

AJANSSPOR HABER

A Spor'da yorumculuk yapan eski hakem Erman Toroğlu, evlendi. Toroğlu, eski avukatı ile dünya evine girdi. İşte detaylar...

72 yaşındaki futbol yorumcusu Erman Toroğlu, kendisinden yaşta küçük eski avukatı ile evlendi. Daha önce ise Şükran Toroğlu ile evliydi. Toroğlu, lise yıllarında tanıştığı Şükran Toroğlu'ndan 2017 yılında tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. Toroğlu’nun boşandığı eşinden iki çocuğu bulunuyor.

Erman Toroğlu kiminle evlendi? Eski Avukatı kimdir, kaç yaşında ve adı nedir?


Spor yorumcusu ve eski futbol hakemi Erman Toroğlu, eski Avukatı Ezgi Yavuz ile dünya evine girdi. Barcelona'daki Türk konsolosluğunda evlenen Erman Toroğlu, geçen salı günü Barcelona'ya gitti. Ezgi Yavuz, iş hukukunda uzman bir avukat. İhtilaflı taraflar arasında konuyu mahkemeye taşımamaları için arabulucu avukat olarak da çalışmaktadır. İstanbul Barosuna bağlı olarak avukatlık yapıyor. 39 yaşında. Ezgi Yavuz, iki yıl önce Galatasaray üyesi oldu. Üyelik belgesini rahmetli başkan Mustafa Cengiz verdi.
 

Erman Toroğlu kimdir, kaç yaşında ve çocuğu var mı?


Erman Toroğlu, futbol hayatına profesyonel olarak sırasıyla Ankara Güneşspor, Mersin İdman Yurdu ve uzun yıllar kaptanlığını yaptığı Ankaragücü'nde devam etti. 30 yaşında futbolculuğu bırakan, 1984 yılında ise hakemlik görevine başlayan Toroğlu, 1989'da FIFA kokartı takarken, 1993'te yeşil sahalara veda etti. Lise yıllarında tanışıp 1974'te evlendiği Şükran Toroğlu'ndan 2011'de ayrıldı, Kasım 2017'de anlaşmalı olarak boşandı. Erman Toroğlu'nun bu evlilikten iki çocuğu bulunmaktadır. Fırat ve Tuna isiminde iki erkek çocuğu bulunmakta.

 

Senin için hazırladığımız haberler