Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye tribün ayarı

23.09.2024 - 10:54 | Son Güncellenme: 23.09.2024 - 10:58

Beşiktaş'ta 23 yaşındaki on numara Ernest Muci, Eyüpspor maçının kadrosuna alınmadı. Arnavut futbolcu mücadeleyi tribünden takip etti. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye tribün ayarı

Geçtiğimiz sezon en kötü dönemlerinden birini geçiren Beşiktaş, devre arası transfer döneminde düğmeye basmıştı. O dönem takıma katılan isimlerden bir tanesi de Ernest Muci olmuştu.

Patlama yapması bekleniyordu

Genç oyuncu için Polonya Ligi ekiplerinden Legia Varşova’ya tam 10 milyon Euro ödendi. Taraftarın ve camianın büyük beklenti içerisinde olduğu Arnavut futbolcunun, bu sezon yaz kampı geçirdikten sonra patlama yapması bekleniyordu. Fakat işler istenildiği gibi gitmedi.

Eyüpspor maçında kadro şoku

Fanatik'in haberine göre; bu sezon süre bulduğu bölümde bir hayli etkisiz kalan 23 yaşındaki oyuncu, Eyüpspor maçında bir şok yaşadı. Genç oyuncu, hocası tarafından mücadelenin kadrosuna alınmadı. Muci, karşılaşmayı tribünden takip etmek zorunda kaldı.

Geleceği belirsiz

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise Arnavut oyuncunun geleceği belirsizliğini koruyor. Muci’nin takımda kalması için mutlaka performansını yükseltmesi gerekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler