Erol Bedir'den Beşiktaş açıklaması: "Galip gelen biz olacağız..."

01.03.2019 - 21:34 | Son Güncellenme: 01.03.2019 - 18:34

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erol Bedir'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Türkiye'nin en eski çınarı Beşiktaş ile oynayacağız. Geçen hafta dramatik şekilde kaybedilen puanı değil, Beşiktaş'ı umursuyorum. Saygı duyuyoruz ve maçta galip gelen taraf biz olacağız.

"Biz de iyi takımız ve kolay lokma değiliz"

Rakibimize saygı duyuyoruz. Çok büyük bir camia. Biz de iyi takımız ve kolay lokma değiliz. Yarın zannediyorum galip gelen biz oluruz. Deniz de, diğer oyuncularımız da inşallah çok konuşulur. Bir tabu içerisinde değiliz. Onu almayız, satmayız diye bir şey yok. Kayseri ticaret şehri. Her malın bir değeri var. Oturulur konuşuruz.

Mensah açıklaması...

İki saat önce Mensah ile görüştüm. Bundan sonrası için ne yapabiliriz diye fikrini sordum. Kayseri’de mutlu olduğunu ve devam etmek istediğini söyledi. Atletico Madrid ile problemimi hallederseniz burada oynamak istiyorum dedi. Bu bir iyi niyet beyanıdır. Bu tür işlerde imza atılmadan bir şey söylenemez. Daha 11 maç var. Kiralık oyuncuların bundan sonraki performansı çok önemlidir. 11 maç sonrası kimi alıp satacağımızı görürüz.

Senin için hazırladığımız haberler