"Erol Bulut iddiaları beni güldürdü"

08.06.2020 - 22:14 | Son Güncellenme: 08.06.2020 - 22:19

"Erol Bulut iddiaları beni güldürdü"

Ukrayna Ligi ekibi Dinamo Kiev'in sportif direktörü Vladimir Bessonov, başkan Igor Surkis'e teknik direktör Erol Bulut'u önerdiği yönünde çıkan haberlere güldüğünü söyledi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut'un adı Fenerbahçe ile anılırken, Ukrayna ligi ekibi Dinamo Kiev'in de 46 yaşındaki teknik adamla ilgilendiği belirtilmişti.

Ukrayna basınına konuşan Vladimir Bessonov, Türkiye'de tanıdığı tek teknik direktörün Fatih Terim olduğunu söyleylerken; Erol Bulut söylentilerinin kendisini güldürdüğünü ifade etti ve "Bir sportif direktör olarak, Türkiye'den veya başka bir ülkeden oyuncu önerebilirim. Milan ve Galatasaray'da çalışan Fatih Terim haricinde başka Türk teknik diektör tanımıyorum. Bu nedenle, gerçekle en ufak bir ilgisi olmayan bu iddialar beni güldürdü" ifadesini kullandı

Ukrayna basınında yer alan haberde, başkent ekibinin sportif direktörü Vladimir Bessonov'un; mevcut teknik direktör Alexei Mikhaylichenko'nun yerine yönetime Erol Bulut'u önerdiği iddia edilmişti.

Erol Bulut ne demişti?

Öte yandan 46 yaşındaki teknik direktör; yurt içi ve yurt dışından teklifler aldığını söyleyerek, "Bugüne kadar iyi gittiğini düşünüyorum. Evet, yurt içi olsun, yurt dışı olsun teklifler var. Sezon sonunda Alanyaspor ile sözleşmem sona erecek. Gelecek teklifleri kulübümden olsun, diğer takımlardan olsun, en iyi şekilde değerlendireceğimi düşünüyorum" ifadesini kullanmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler