Erol Bulut'tan eski takımına sürpriz ziyaret!

03.05.2021 - 16:46 | Son Güncellenme: 03.05.2021 - 16:53

Fenerbahçe ile yol ayrımına giden Erol Bulut, Kasımpaşa - Alanyaspor maçını tribünden seyredenler arasındaydı. Bulut'un Alanyaspor protokolüyle samimi görüntüleri objektiflere yansıdı. İşte detaylar...

Erol Bulut'tan eski takımına sürpriz ziyaret!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe ile 34 maça çıkan Erol Bulut, 25 Mart'ta koltuğunu Emre Belözoğlu'na bırakmış; o tarihten sonra adı hiçbir ekiple veya takımla anılmamıştı. Sarı lacivertli ekiple 2.00 maç başı puan ortalamasını yakalayan Bulut, 1 aylık aradan sonra tekrar yeşil sahalara döndü. Ancak bu kez yönetici olarak değil, seyirci olarak. 

Alanyaspor'la dirsek temasında...


Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Erol Bulut, Kasımpaşa - Aytemiz Alanyaspor müsabakasını takip etmek için Recep Tayyip Erdoğan Stadı’na geldi. Daha önce Aytemiz Alanyaspor’u da çalıştırmış olan Bulut, protokol tribününde bulunan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve turuncu-yeşilli yöneticilerle sohbet etti.

Erol Bulut, 2018-19 sezonunda Alanyaspor'u çalıştırmış; o dönem 1.77 maç başı puan ortalamasını yakalamıştı.

Güneş'in yardımcısı da tribündeydi...

Erol Bulut’un yanı sıra A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yardımcı antrenörü Bayram Bektaş da Kasımpaşa - Alanyaspor müsabakasını izleyenler arasında.

Senin için hazırladığımız haberler