Erol Bulut'tan kazanan 11 kararı: Pelkas...

21.02.2021 - 13:11 | Son Güncellenme: 21.02.2021 - 16:11

Son dakika Fenerbahçe haberleri… Sarı-lacivertlilerde Dimitris Pelkas’ın sakatlığı düzeldi. Teknik direktör Erol Bulut, Mesut Özil’den vazgeçecek mi? Fenerbahçe’nin Göztepe maçı ilk 11'i nasıl olacak? Pelkas, Göztepe maçında ilk 11'de olacak mı? Detaylar haberimizde…

Erol Bulut'tan kazanan 11 kararı: Pelkas...

Salim MANAV - AJANSSPOR

Lider Galatasaray'ın Alanyaspor deplasmanında kazanmasıyla 3 puan geri düşen Fenerbahçe, Göztepe karşılaşmasında hata yapmak istemiyor. Sakat oyunculardan Dimitrios Pelkas, hafta içinde çalışmalara başlamasına rağmen Teknik Direktör Erol Bulut, Göztepe maçında kazanan 11'i bozmama kararı aldı.

Erol Bulut, maçın gidişatına göre Pelkas'a görev verecek.

Fenerbahçe'nin sahaya şu 11 ile çıkacağı öğrenildi: Altay, Nazım, Serdar,  Szalai, Caner,  Ozan, Sosa, Osayi, Mesut Özil, Valencia, Thiam.

Göztepe'nin beklenen 11'i ise şöyle: İrfan Can, Alpaslan, Gassama, Atınç, Berkan, Halil, Soner, Ndiaye, Zulj, Nwobodo, Jahovic.

VAR hakemi Metin Kalkavan oldu

Kadıköy'de 19:00'da başlayacak olan Fenerbahçe - Göztepe maçını hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Yardımcılıklarını ise Kemal Yılmaz, Süleyman Özay ve Alper Çetin yapacak. Maçın VAR'ı Mete Kakavan, AVAR'ı ise Serkan Ok oldu.

Fenerbahçe ve Göztepe'de kimler yok?

Fenerbahçe’de tedavileri devam eden Diego Perotti, Luiz Gustavo, İrfan Can Kahveci ve kırmızı kart cezalısı Uruguaylı Lemos Göztepe'ye karşı forma giyemeyecek. İzmir takımında ise Stefano Napoleoni, Peter Zulj, Berkan Emir ve Lamine Gassama'nın sakatlıklığı bulunuyor.

Trabzonspor maçı öncesi sarı alarm

Fenerbahçe’de kritik Trabzonspor maçı öncesi Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş, Enner Valencia ve Sinan Gümüş ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular sarı kart görürse deplasmandaki Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

Pelkas formasına kavuşuyor

Kanarya'da tedavi sürecini tamamlayan ve hafta boyunca takımla antrenmanlarda çalışan Dimitris Pelkas 3 maç aranın ardından yeniden formasına kavuşuyor. Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut'un Yunan oyuncuya maçın belirli bir süresinde şans vermesi bekleniyor.

Maç hangi kanalda yayınlanacak?

Saat 19:00'da başlayacak olan mücadeleyi ise beIN Sports HD 1 canlı olarak yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler