Erol Kaynar: 'Şenol Güneş sezon sonu ayrılabilir...'

04.05.2018 - 16:23 | Son Güncellenme: 04.05.2018 - 16:23

Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticilerinden Erol Kaynar,  siyah-beyazlı takımın son durumu ve Şenol Güneş hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Kaynar şunları ifade etti. 

'Beşiktaş nasıl bir hata yapmış da bunu hak ediyor'

"Bedri Bey, 'Beşiktaşlılık duruşunu' biliyor mu acaba bunu sormak lazım. Beşiktaş nasıl bir hata yapmış da bunu hak ediyor. Beşiktaş'ın doğru bir tepkisiydi bu. Fenerbahçe o kadar gereksiz yere, çirkin yakıştırmalar yaptı ki insanın canı acıyor. Bu kadar özel bir hocanın bu lafları hak etmiyor. Fenerbahçe, Beşiktaş'ı ve Beşiktaş, Fenerbahçe'yi her zaman eleyebilir. İki takımı gerecek manasız bir açıklama yapılmasını hiç anlamadım. 
Toplumları karşı karşıya getirecek sözler söylendi. Bunlar çok üzüntü verici. Artık bu konunun kapanması lazım. Getirip getirip konuşuluyor. Gerçekten yöneticilerin bu işi ele alıp barışı sağlamaları lazım. Beşiktaş artık önünde 9 puan var onu alıp neticeleri beklemesi lazım. Yaş ortalaması yüksek bir takımı var ve düzenleme yapması lazım."

'Şenol Güneş sezon sonunda ayrılabilir'

"Ahmet Ağaoğlu çok düzgün bir insan. Beşiktaş ile Trabzonspor'un çok iyi ilişkileri var. Ahmet Ağaoğlu gidip transfer teklifi yapacağına yanımda olsa bile inanmam. İşin diğer tarafına bakarsak Şenol Güneş'in anormal üzgün olduğunu biliyorum. Beşiktaşlı taraftarın ciddi anlamda destek vermesi onun mutlu etti. Hocayı çok yorgun görüyorum belki bu anlamda sezon sonu bırakabilir ama ben kalmasını isterim. Beşiktaş'a Şenol Güneş'in ilk geldiği zamana bakın uzatılma maddesi vardı. Biraz yapısını düşünüp başka bir anlatım biçimi ile ortaya çıkılması lazımdı. Şenol Güneş'in iki arada bir derede kaldığını düşünüyorum"

Senin için hazırladığımız haberler