Ersen Martin hayatını kaybetti

İsa Kethüda
19.03.2024 - 23:28 | Son Güncellenme: 20.03.2024 - 00:33

Bir dönem ülkemizde Trendyol Süper Lig takımlarından Beşiktaş ve Trabzonspor formalarını başarı ile giyen Ersen Martin hayatını kaybetti... İşte detaylar...

Ersen Martin hayatını kaybetti

AJANSSPOR-HABER

Ülkemizde Beşiktaş ve Trabzonspor gibi önemli takımlarda forma giyen ve uzun zamandır sağlık problemleriyle mücadele eden ve 10 Mart'ta da entübe edilen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti.

Ajansspor ailesi olarak Ersen Martin'e Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dileriz.

Forma giydiği takımlar

44 yaşındaki eski futbolcu kariyerinde Nürnberg, Beşiktaş, Siirt Jetpa, Göztepe, Denizlispor, Ankaraspor, Trabzonspor, Huelva, Sivasspor, Manisaspor, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Eyüpspor formalarını giydi.

Ersen Martin, A Milli Takım forması ile de çıktığı 3 maçta 154 dakika sahada kaldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Opet altın sette finalden oldu!
Habere Git

Adana Demirspor'dan başsağlığı mesajı

Adana Demirspor, Ersen Martin'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, "Eski milli futbolcumuz Ersen Martin’in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ersen Martin’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Kardeşi Erkan Martin yardım çağrısı yapmıştı

Ersen Martin'in kardeşi Erkan Martin, geçtiğimiz haftalarda abisinin sağlık durumu hakkında bilgi verirken bir de yardım çağrısında bulunmuştu.

Erkan Martin, "Abim fenalaştı bir anda. Akciğerlerinde biraz sıkıntı olmuş. Enfeksiyon kapmış, entübe edildi. Yüzde yüz nefes alamıyor. Makineye bağlı durumu kritik. Her an her şey olabilir. Kötü haber de gelebilir, geri de dönebilir. İnşallah iyi haberler bekliyoruz.

Saffet (Akyüz) abiler destek oldu. Aileye destek olunursa çok seviniriz. Hastane masrafları çok oldu, çıkarıldı hastaneden felan... Eski oynadığı kulüpler destek olursa... En çok sağ olsun Hamit Altıntop yardımcı oldu. Menajer Ahmet Bulut, Onur Kıvrak ve Muzaffer Bilazer destek oldu. En çok yardımda bulunanlar bunlar; başka çok büyük bir destek görmedik" diye konuşmuştu.

Kulüplerden Ersen Martin'e veda

Eski milli futbolcu Ersen Martin'in vefat haberini öğrenen, başta Martin'in forma giydiği takımlar olmak üzere birçok kulüp başsağlığı mesajı yayınladı.

Senin için hazırladığımız haberler