Munir: "Beşiktaş maçında kazanmayı hak eden taraf bizdik"

İsa Kethüda
01.11.2021 - 20:38 | Son Güncellenme: 01.11.2021 - 20:50

TFF Süper Lig takımlarından Hatayspor kalecisi Munir; şampiyonluk, Ersin Destanoğlu, Uğurcan Çakır, Fernando Muslera ve Altay Bayındır hakkında konuştu.

Munir: "Beşiktaş maçında kazanmayı hak eden taraf bizdik"

AJANSSPOR-HABER

Hatayspor'un kalecisi Munir, Beşiktaş maçında kazanmayı hak eden taraf olduklarını söyledi. 

"Oyunun her aşamasını kazanma düşüncesiyle oynadık"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Faslı futbolcu, "Maça çok iyi başladık. Aklımızdaki tek şey kazanmaktı. Oyunun her aşamasını kazanma düşüncesiyle oynadık. Çok dikkâtli davrandık. Bence farkı arttırabilecek pozisyonları da bulduk. Beşiktaş ikinci yarıda yüklenmeye çalıştı; ama ben bu baskıya da karşılık verdiğimizi düşünüyorum. Baştan sona kazanmayı hak eden taraftık. Çok mutluyum. Takımım için elimden geleni yapıyorum, takım arkadaşlarımın yaptığı gibi. Biz iyi bir takımız ve her bir birey takımın başarısı için oynuyor" dedi.  

Hatayspor şampiyon olabilir mi?

Tecrübeli kaleci, "Hatayspor bu ligde şampiyon olur mu?" şeklindeki bir soruya, "Bilemiyorum gelecekte ne olacağını. Bildiğim şey ise, doğru bir yolda olduğumuz... Kolektif oyun anlayışına sahibiz. Her maçta daha iyisini yaptığımızı düşünüyorum. Şampiyonluk için çok daha fazlasını yapmak zorundayız. Tabii ki her şey mümkün; ama şu anda yapmamız gereken yakaladığımız çizgiyi tutarlı bir biçimde sürdürmek" ifadelerini kullandı.

Ersin Avrupa'da elit liglerde oynayabilir

Beşiktaş'ın kalecisi Ersin'i çok başarılı bulduğunu ifade eden Munir, "Bence bize karşı çok iyi oynadı. Özellikleri olan bir kaleci. Takip ettiğim ve başarılı bulduğum bir kaleci. Gelecekte daha iyi olabilir. Kendisinde Avrupa'nın elit liglerinde oynayabilecek potansiyeli görüyorum. Muslera tartışmasız çok iyi bir kaleci. Uğurcan Çakır ve Altay Bayındır bu ligin iyi kalecileri. Sadece kaleciler açısından söylemiyorum; Türk liginde gerçekten çok iyi oyuncular var. Özellikle, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor çok iyi oyuncularla oynuyor" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler