Ersin döndü, Cenk Tosun dönemedi!

04.03.2021 - 14:56 | Son Güncellenme: 04.03.2021 - 22:46

Beşiktaş haberleri... Yaşadığı rahatsızlıktan ötürü Yeni Malatyaspor karşısında forma giyemeyen Ersin Destanoğlu, Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanacak maçta kaleyi Utku Yuvakuran'dan geri alacak. Cenk Tosun'un ise sakatlığı devam ediyor. Peki, Ersin Destanoğlu'nun rahatsızlığı neydi? Cenk Tosun ne zaman sahalara dönecek? Ersin Destanoğlu'nun ve Cenk Tosun'un Beşiktaş performansları nasıl? Detaylar haberimizde...

Ersin döndü, Cenk Tosun dönemedi!

AJANSSPOR-HABER

Gaziantep Futbol Kulübü'nü cumartesi akşamı saat 19.00'da sahasında ağırlayacak olan Beşiktaş'ta, yaşadığı mide rahatsızlığı nedeniyle Yeni Malatyaspor maçının başlamasına saatler kala kadrodan çıkartılan kaleci Ersin Destanoğlu, geri döndü.

20 yaşındaki genç kaleci, bugün yapılan idmanda arkadaşlarıyla birlikte çalıştı. Deplasmanda 1-0 kazanılan Yeni Malatyaspor maçı sonrasında teknik direktör Sergen Yalçın, Ersin'in hem son idmanda hem de maç öncesi midesinden rahatsızlıklar yaşadığını ama koronavirüs olmadığını söylemişti.

Destanoğlu'nun yerine kaleyi koruyan Utku Yuvakuran da başarılı bir performans ortaya koydu.

Sergen Yalçın ile kaderi değişti

Geçen sezonun ikinci devresinde Abdullah Avcı'nın gönderilmesinden sonra, kulübün efsanelerinden Sergen Yalçın'ın takıma gelmesi ve Karius'un da ayrılmasıyla siyah beyazlıların kalesine geçen Ersin Destanoğlu, banko oyuncu olmayı başardı.

23 maçta 21 gol

Genç file bekçisi bu sezon Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa maçlarında toplam 23 maça çıkarken, kalesinde 21 gol gördü. 21 lig maçına çıkan Ersin, 17 gol yedi.

Cenk Tosun dönemiyor

İki gol attığı Gençlerbirliği maçından sonra dizinde ödem oluşan Cenk Tosun'un sakatlığı ise henüz geçmedi. Ara transferde, sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer edilen yıldız futbolcunun, Medipol Başakşehir maçına yetişmesi için çalışılıyor.

Senin için hazırladığımız haberler