Ersin Düzen'den Burak Yılmaz'a 'rövanş tweet'i

İsa Kethüda
09.10.2021 - 13:24 | Son Güncellenme: 10.10.2021 - 10:21

A Milli Takım'ın, Norveç ile 1-1 berabere kalmasının ardından Ersin Düzen, sosyal medya hesabından Burak ve Hakan Çalhanoğlu'na göndermede bulundu. İşte detaylar...

Ersin Düzen'den Burak Yılmaz'a 'rövanş tweet'i

AJANSSPOR-HABER

A Milli Futbol Takımı'nın, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu yedinci maçında Norveç ile sahasında 1-1 berabere kalmasının ardından Vole yorumcusu ve eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Danışmanı Ersin Düzen, sosyal medya hesabı Twitter'dan karşılaşmada 90 dakika sahada kalan Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'nun performansını eleştirdi. 

Ersin Düzen'den Burak Yılmaz'a 'rövanş tweet'i

Ünlü televizyoncu dün akşam daha önce polemik içine girdiği milli futbolcu Burak Yılmaz için adeta 'rövanş tweet'i attı. Üst üste iki tweet atan Düzen, yaptığı ilk paylaşımında, "Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'nun 90 dakikayı tamamlaması gerçekten inanılmaz. Üstelik 5 oyuncu değişikliği hakkının olduğu yerde" dedi.

"Umarım terbiyesizce bir tweet atmamışımdır"

Bu paylaşımın ardından ikinci tweet'i atan Düzen, "Umarım terbiyesizce bir tweet atmamşımdır" diyerek daha önce Burak Yılmaz ile arasında yaşanan olaylara da göndermede bulundu.

 

 

Ersin Düzen ile Burak Yılmaz arasında ne olmuştu?

Peki Ersin Düzen ile Burak Yılmaz arasında ne olmuştu. Bunun için Hollanda-Türkiye maçına gitmemiz gerekir. Ersin Düzen, A Milli Futbol Takımı'nın, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'ndaki 6. maçında deplasmanda Hollanda'ya 6-1 yenildiği karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından eleştirilerde bulunmuştu.

Düzen: Z raporu alsak mı artık hocam? 

Ersin Düzen söz konusu tweet'in şu ifadeleri kullanmıştı: "Şenol Güneş, Cebelitarık maçının ilk yarısındaki kötü oyun için 'Rakibimiz Hollanda karşısında da iyi savunma yaptı. 41 dakika gol yemediler' demişti. Cebelitarık kadar olamadık! A,B,C plan tutmadı, senin harf bitti. Z raporunu alsak mı artık hocam?!"

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz'dan Ersin Düzen'e ağır tepki: Terbiyesiz...
Habere Git

Burak Yılmaz, Ersin Düzen'i terbiyesizlikle suçlamıştı 

6-1'lik Hollanda hezimetinin ardından yayıncı kuruluşa konuşan Burak Yılmaz, Ersin Düzen'in attığı tweet'e gönderme yaparak, terbiyesizlik suçlamasında bulunmuştu: "Benim de hatam var. Belki kaptanlığı iyi yapamadım. İyi günde aile olabiliyorsak kötü günde de aile olmak lazım. Önce kendi içimizdekileri temizlemek lazım. İçimizde gibi görünüp arkamızdan terbiyesizce davrananları temizlememiz lazım. Terbiyesizce tweet atanlara dur dememiz lazım. Ahbap çavuş ilişkisi ya da birilerinin adamı olarak ahkam kesmekle olmuyor." 

Şenol Güneş: Şeytanlık mı var, başka bir şey mi var?

Eski A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ise maçtan sonra tıpkı Burak Yılmaz gibi tepkiliydi. Güneş, yaptığı açıklamada "Bir senedir neden maaş anlatıldı, neden saldırıldı bilmiyorum. Şeytanlık mı var, başka bir şey mi var? Düzen mi öyle? Saldırı mı? Yanında çalışan adam bile öyle! Ben, onları güldürdüm! Bana yapsınlar ama artık başkasına yapmasınlar" şeklinde konuşmuştu. 

Demeçlerden sonra TFF'den istifa etti

Ersin Düzen, Burak Yılmaz ve Şenol Güneş'in açıklamalarının ardından uzun süredir sürdürdüğü Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'in iletişim danışmanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Düzen, bu istifadan önce de yine polemik yaşadığı ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in TRTSpor'a transfer olmasıyla, yıllardır dış yapım olarak hazırladığı TRT Stadyum programını da bıraktığını açıklamıştı. Gerekçe olarak dinlenmek istediğini belirten Düzen, çok kısa süren sonra dijtal spor platformu Vole'de çalışmaya başladı. Düzen, iki gün önce de 360 kanalıyla 'Cevabı Soruda' programını sunmak üzere anlaştı.

İlgini Çekebilir
Ersin Düzen istifa etti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler