Euroleague'de Fenerbahçe ve Anadolu Efes'in Ertelenen Maçlarının Tarihi Belli Oldu

Burak Alaca
13.02.2023 - 16:48 | Son Güncellenme: 13.02.2023 - 17:27

Türk Hava Yolları Euroleague, ertelenen Fenerbahçe Beko-Olimpia Milano ve Anadolu Efes-Real Madrid maçlarının yeni tarihini açıkladı.

Euroleague'de Fenerbahçe ve Anadolu Efes'in Ertelenen Maçlarının Tarihi Belli Oldu

AJANSSPOR-HABER

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6'lık depremler 10 ilimizde büyük yıkımada neden oldu. Türk Hava Yolları Euroleague deprem sonrası temsilcilerimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun 24. hafta karşılaşmalarını erteldi. Karşılaşmaların yeni tarihleri belli oldu.

Fazladan çift maç haftası oynayacaklar

Açıklanan yeni tarihlere göre; Anadolu Efes-Real Madrid karşılaşması 14 Mart'ta, Fenerbahçe Beko-Olimpia Milano maçı ise 21 Mart'ta oynanacak. Normal maç haftaların önüne eklenen karşılaşmalar sonrası 4 ekip de fazladan 1 çift maç haftası oynamış olacak.

Aynı hafta zorlu maçlar

Anadolu Efes, Real Madird maçından sonra aynı hafta Sırp ekibi Partizan'ı da evinde ağırlayacak. Fenerbahçe ise Olimpia Mliano sonrası yine evinde Zalgiris Kaunas ile karşılaşacak.

İlgini Çekebilir
Euroleague maçları ertelendi!
Habere Git

Rakiplerin de fikstürü belli oldu

Anadolu Efes maçı sonrasında Real Madrid aynı hafta evinde Olimpia Milano'yu ağırlayacak. Ertesi hafta Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Olimpia Milano ise sonrasında Bayern Münih ile İtalya'da karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler