Eski Fenerbahçeli hoca Avrupa'ya kafa tuttu! "Bizden nefret edenleri yeneceğiz"

07.09.2024 - 17:36 | Son Güncellenme: 07.09.2024 - 18:03

EuroCup ekibi Hapoel Tel Aviv'i çalıştıran eski Fenerbahçeli koç Stefanos Dedas, Avrupa'daki bütün rakiplerine meydan okudu. İşte detaylar...

Eski Fenerbahçeli hoca Avrupa'ya kafa tuttu! "Bizden nefret edenleri yeneceğiz"

AJANSSPOR-HABER

BKT EuroCup'a bu sezon iddialı bir kadro ile gelen İsrail ekibi Hapoel Tel Aviv'de koç Stefanos Dedeas, rakiplerine meydan okuyan açıklamalara imza attı.

"Bizden nefret eden çok insan var"

The One'a konuşan Yunan koç "Bizden nefret eden çok fazla insan var. Çoğu koç ve menajer bizi kıskanıyor. Muhtemelen buldukları her fırsatta 'basketbol parayla oynanmıyor' gibi laflar edeceklerdir. Bizden nefret eden kim varsa hepsini yeneceğiz." ifadeleri ile EuroCup'taki rakiplerine kafa tuttu.

Dev transferlere imza attılar

Yaz aylarında yüksek bütçeli transferlere imza atan Hapoel Tel Aviv; Fenerbahçe'den ayrılan Jonathan Motley, NBA yıldızı Patrick Beverley ve yine EuroLeague patentli Bruno Cabaclo, Ben Bentil gibi önemli isimleri kadrosuna kattı.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman domino etkisi başlattı! Cedi geldi yıldız isim gidiyor...
Habere Git

Daha önce Fenerbahçe'de çalıştı

Stefanos Dedes, daha önce 2022-2023 arasında bir buçuk yıl, Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis'in yardımcılığını yapmıştı.

Süper Lig takımlarını çalıştırdı

42 yaşındaki koç daha önce 2015-2019 yılları arası Basketbol Süper Ligi ekipleri Gaziantep Basketbol ve Bahçeşehir Koleji'nde baş antrenörlük yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler