Eski futbolcu Gökhan Zan, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı oluyor!

Ali Bozkurt
12.02.2024 - 06:51 | Son Güncellenme: 12.02.2024 - 06:54

Bir dönem Beşiktaş ve Galatasaray formaları giyen eski futbolcu Gökhan Zan'ın, Hatay Büyükşehi Belediye Başkan adayı olacağı iddia edildi. İşte detaylar...

Eski futbolcu Gökhan Zan, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı oluyor!

AJANSSPOR HABER

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremde en çok hasar gören illerden biri olan Hatay'da, eski futbolcu ve Hatay'lı Gökhan Zan'ın Belediye Başkan adayı olacağı iddia edildi.

Aday olacağı parti

Gökhan Zan'ın, memleketi Hatay'da Türkiye İşçi Partisi'nden Belediye Başkanı adaylığını açıklayacağı iddia edildi.

"Yarın resmi açıklama yapılacak"

KRT TV yazarı, gazeteci Hasan Basri Akdemir iddiayı şu sözlerle duyurdu: "Gökhan Zan, Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.  PM kararı alındı. Gökhan Zan kabul etti. Yarın resmi açıklama yapılacak."

"Fedakarlıktan çekinmem"

Gökhan Zan, Hatay Belediye Başkanlığına aday olacak mısınız sorusuna şu cevabı vermişti: "Halk kimi, nerede görmek isterse siz o kadar varsınız ya da yoksunuz. Beni gönüllerine koyan Yüce Türk Milleti, nerede görmek isterse ben ordayım. Siyaset olsun ya da olmasın, bu toprakların bir evladı olarak ülkem için fedakârlık etmekten çekinmem."

Hatay'ın sesi oldu

Gökhan Zan, 6 Şubat'ta tüm Türkiye'yi sarsan deprem faciasının ardından memleketi Hatay'ın sesi oldu. Zan, birçok mecrada hem Hatay'ın hem de mağdur insanların yanında olduğunu her fırsatta gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler