Eski Galatasaraylı oyuncunun Balotelli anısı!

23.03.2020 - 16:38 | Son Güncellenme: 23.03.2020 - 16:42

Eski Galatasaraylı oyuncunun Balotelli anısı!

Japonya Ligi takımlarından Nagoya Grampus ve bir dönem ülkemizde Galatasaray forması giyen Brezilyalı oyuncu Jo, Manchester City'de forma giydiği dönemde Mario Balotelli ile yaşadığı bir anısını anlattı.

"Başkanın yerine park etti"

"Balotelli bir gün, arabasını kulübün başkanı Khaldoon Al Mubarak'in yerine park etti. Bununla ilgili yetkililer kendisini uyardı, Balotelli de aracını başka yere park etmek istemedi ve oldukça sinirlendi."

"Kulüpte herkesin park ismi yeri bellidir."

"Kulüpte herkesin park ismi yeri bellidir. Her sporcunun numaralandırılmış bir park yeri var. Balotelli de bir gün kulübe geldi ve girişin hemen önünde yer alan başkanın park yerine aracını park etti."

"Personel Balotelli'ye aracını doğru yere park etmesini istedi."

"Arabasını kilitledi ve soyunma odasına gitti. Personel de Balotelli'nin hemen arkasından soyunma odasına gitti, çünkü başkan gelip bu durumu gördüğü takdirde personeli azarlayacaktı. Personel Balotelli'ye aracını doğru yere park etmesini istedi. Balotelli de "Arabamı başka yere park etmeyeceğim" dedi.

"Mario, çocuk olmayı bırak"

"Daha sonra Patrick Vieira devreye girdi. Soyunma odasına geldi ve Balotelli ile konuştu, konuştu, konuştu ve ikna etti. Mario, çocuk olmayı bırak, çocuk olmayı bırak! Orada senin adınla bir yer var zaten. Kulüp içinde ne istersen her şeyi yapabileceğini mi düşünüyorsun? Daha sonra Balotelli kabul etti ve anahtarları alıp aracını doğru yere park etti (Gülüyor)."

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler