Eski Galatasaraylı Peter Etebo'dan Beşiktaş itirafı!

29.09.2024 - 17:22 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 17:29

Bir dönem Türkiye Süper Lig'de Galatasaray'ın formasını giyen Peter Etebo'dan Beşiktaş ile ilgili transfer itirafı geldi. İşte tüm detaylar...

Eski Galatasaraylı Peter Etebo'dan Beşiktaş itirafı!

AJANSSPOR - HABER

2020-2021 sezonunda Süper Lig'de Galatasaray'ın formasını giyen Nijeryalı orta saha oyuncusu Peter Etebo, Hürriyet'e açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yaz Gençlerbirliği'ne transfer olan 28 yaşındaki futbolcu, Fatih Terim'den, transfer sürecine birçok açıklamada bulundu.

"Fatih Terim çok babacan bir insandı"

Peter Etebo, Galatasaray'a transfer olduğu dönemde takımın teknik direktörü olan Fatih Terim'den şu sözlerle bahsetti: "Galatasaray’a geldiğimde bana söylenen ilk şey teknik direktörümüzün lakabının ‘imparator’ olduğuydu. Fatih Terim, gerçekten çok babacan bir insandı. Hep takımıyla beraber olmak isteyen, oyuncularıyla her zaman iyi ilişkiler kurabilen birisiydi.

Ne sorunumuz olursa olsun çözmek için çabalardı. Karşısına konuşmaya gittiğimizde en üst seviyede yardımda bulunurdu. Kendi ekibine de bu şekilde davranırdı. Kimin sorunu varsa hemen ona koşardı. Sadece futbola odaklanmamız için bizi her zaman rahat ettirmeye çalışırdı. Kendimizi her zaman rahat hissetmemizi isteyen bir teknik direktördü. Bu konuda ondan etkilendiğimi söyleyebilirim."

"Beşiktaş'a transfer olacaktım"

Galatasaray'a transfer olmadan önce Beşiktaş'a yakın olduğunu kaydeden Etebo, "Stoke City’den Galatasaray’a transfer olurken ilginç bir durum ortaya çıktı. Stoke City’den ayrılacağım kesinleştiğinde menajerim beni aradı. Menajerim beni ilk aradığında bana söylediği ilk takım Beşiktaş’tı. Ben Beşiktaş’a transfer olacaktım hatta resmi yazıyı da bana gösterdi. Ben de bu teklife, ‘Tamam’ dedim" şeklinde konuştu.

"Beşiktaş olmadı, Galatasaray’a gidiyorsun"

Sözlerine devam eden Nijeryalı futbolcu, rotanın Galatasaray'a nasıl döndüğünü şu sözlerle açıkladı: "Menajerim ertesi gün yeniden aradığında, ‘Beşiktaş olmadı, Galatasaray’a gidiyorsun’ dedi. Bir gün içinde kararın bu kadar hızlı değişmesine ben de çok şaşırmıştım"

Galatasaray performansı

Galatasaray'da 1 sezon kiralık olarak forma giyen Peter Etebo 29 maça çıktı. Etebo gol veya asist katkısı veremedi.

Senin için hazırladığımız haberler