Eski Galatasaraylı Seri için Süper Lig’de 3’lü yarış!

26.07.2021 - 20:07 | Son Güncellenme: 26.07.2021 - 20:11

Transfer haberleri… Bir dönem Galatasaray forması giyen Jean-Michael Seri’yi eski takımının yanı sıra Trabzonspor ile Adana Demirspor da istiyor.

Eski Galatasaraylı Seri için Süper Lig’de 3’lü yarış!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’dan hatırladığımız Jean-Michael  Seri, Süper Lig’e dönebilir. Fildişi Sahilli orta saha oyuncusunun adı yeniden Türk kulüpleri ile anılmaya başlandı.

Fransa'dan Adana Demirspor iddiası

Fransız basınından Foot Mercato'nun haberine göre, 30 yaşındaki futbolcu ile Galatasaray, Trabzonspor ve Adana Demirspor ilgileniyor. Haberde bu sezon Balotelli ve Belhanda gibi flaş transferlere imza atan Demirspor'un iki güçlü rakibine karşı daha önde olduğu belirtildi.

Menajeri Süper Lig ekiplerine göz kırptı

Öte yandan Sabah’a konuşan futbolcunun menajeri Franklin Mala Makani, “Seri için en iyi seçeneği değerlendireceğiz. Geçen sene Fulham'ın bonservis talebi vardı ancak Seri'nin Fulham'la 1 yıl sözleşmesi kaldı ve bu kez bonservis problemi yaşanmayacak” dedi.

Sözleşmesi 2022'de bitiyor

Geçtiğimiz sezonun son 6 ayını Fransız kulübü Bordeaux'da geçiren Jean-Michael Seri'nin Fulham ile sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor. Fildişi Sahilli futbolcu, 2019-2020 sezonunda Galatasaray'da forma giymişti.

Seri'nin Galatasaray istatistiği

Fatih Terim’in o sezon güvendiği isimler arasında yer alan Seri çıktığı 27 maçta 2 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.   

Senin için hazırladığımız haberler