Eski Sırp yıldız Dusan Petkovic 115 kilo kokainle yakalandı

Ali Bozkurt
30.11.2022 - 15:11 | Son Güncellenme: 30.11.2022 - 15:22

OFK Belgrad Kulübü sportif direktörü ve Sırbistan'ın eski milli takım oyuncusu Dusan Petkovic'in 115 kilo kokainle yakalandığı iddia edildi. Detaylar...

Eski Sırp yıldız Dusan Petkovic 115 kilo kokainle yakalandı

AJANSSPOR HABER

Bir dönem Real Mallorca, Spartak Moskova, Wolfsburg, Nürnberg gibi takımların formasını giyen ve güncel olarak OFK Belgrad Kulübü sportif direktörlüğünü yapan Sırp futbolcu Dusan Petkovic, Amsterdam'da 115 kilo kokain ile yakalandı. Detaylar...

Taşıyıcı olarak üyeydi

Sırp basınında yer alan habere göre, Petkovic, üvey annesiyle birlikte gittiği  Amsterdam havaalanın tuvaletinde kokain ile yakalandı. Güvenlik güçlerinin dikkati ve takibiyle birlikte tuvalette aranan 48 yaşındaki eski futbocu  Petkovic, Güney Amerika'dan Rotterdam limanına uyuşturucu nakleden bir suç örgütünün üyesiydi. Ortakları uyuşturucuyu Belçika'da saklıyor ve daha sonra Avrupa'nın dört bir yanına taşıyorlardı. 

Transfer görüşmesi dedi, kokain çıktı

Ofk Belgrad Kulübü'nde sportif direktör olarak gelen Dusan Petkovic, kulübü zor durumlardan kurtarmak için transfer çalışmalarını sürdürdüğü ve yakalandığı gün transfer görüşmelerine gittiğini iddia etti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, 13 yaşındaki dev Kırgızistanlı oyuncuyu transfer etti!
Habere Git

Sırbistan-Karadağ milli takımında 7 maçta forma giyen Dusan Petkovic, 2007 yılında profesyonel futbolculuk kariyerini sona erdirmişti.

Dusan Petkovic, tutuklandı

Uyuşturucu şebekesinin hem üreticisi hemde dağıtıcısı olarak gösterilen eski futbolcu Dusan Petkovic, dün gece tutuklandı. Petkovic'in üvey annesi de yanında olduğu ve birlikte tutuklandıktan sonra annesinin serbest bırakıldığı yazıldı.

Senin için hazırladığımız haberler