Eski WWE Süperstarı AEW ile anlaştı

Ali Bozkurt
23.12.2021 - 17:02 | Son Güncellenme: 23.12.2021 - 17:09

Yakın zamanda WWE’nin 3. Markası olan NXT ile kontratını uzatmayıp serbest kalan Kyle O’Reilly, güreş şirketi All Elite Wrestling’in yolunu tuttu.

Eski WWE Süperstarı AEW ile anlaştı

AJANSSPOR HABER

WWE’nin 3. Markası olan NXT ile kontratını uzatmayıp serbest kalan Kyle O’Reilly,  All Elite Wrestling’in yolunu tuttu. Undisputed Era’nın NXT’yi domine ettiği dönemde Kyle, Bobby Fish, Roderick Strong ile birlikte olduğu süreçte 3 kez NXT Takım Şampiyonu olmuştu.

Eski NXT Takım Şampiyonu, Greensboro’da Türkiye saati ile sabaha karşı 4’te başlayan AEW Dynamite şovunda Orange Cassidy’e saldırarak ilk görünümünü gerçekleştirdi. 34 yaşındaki tecrübeli kanadalı güreşçi son olarak WWE’nin 7 Aralık’ta gerçekleşen NXT 2.0 şovunda Von Wagner’e kaybetmişti.

90 gün bekleme süresi

Kyle, sözleşmesi devam ederken kovulsaydı 90 günlük rekabet edememe kuralına maruz kalacaktı. Fakat sözleşmesinin sonuna geldiği için kuraldan etkilenmedi. 7 Aralıkta WWE’den ayrılan Kyle’ın sözleşmesi normalde 1 ay kadar önce bitiyordu fakat WWE Kyle’ı 1 şovda daha görünmesi için sözleşmesini uzatmıştı.

Kyle O’Reilly’nin istatistikleri

WWE Kariyerinde genel anlamda fazla tekli takılma şansı bulamayan Kyle Adam Cole önderliğindeki Undisputed Era takımı ile ilk WWE Görünümünü yapmıştı.Undisputed Era’nın NXT’yi domine ettiği dönemde Kyle, Bobby Fish, Roderick Strong ile birlikte olduğu süreçte 3 kez NXT Takım Şampiyonu olmuştu.

AEW’e gitmeden önce

Kyle WWE’den Ayrılmadan önce Undisputed Era takımının lideri Adam Cole Kyle’a ihanet edip takımı dağıtmıştı. Aylar sonra WWE, Bobby Fish’i kovdu. Bobby Fish’in ayrılığından aylar sonra  Adam Cole kendi isteğiyle sözleşmesini uzatmayıp AEW ile anlaştı ve ikilinin yolu tekrar kesişti.Kyle O’Reilly AEW’deki ilk görünümünde eski takım arkadaşları ile yolu yeniden kesişti ve ekip şimdilik yeniden toplanmış gibi görünüyor.

Senin için hazırladığımız haberler