Eski yöneticiden Fikret Orman'a flaş çağrı: 'İstifa et...'

20.12.2018 - 17:08 | Son Güncellenme: 20.12.2018 - 20:08

Eski yöneticiden Fikret Orman'a flaş çağrı: 'İstifa et...'

Beşiktaş'ın eski hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Akpınar, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Atilla Türker'in gündeme bomba gibi düşen haberini değerlendiren Ahmet Akpınar'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Sayın Atilla Türker her seferinde hodri meydan dedi. Biz Beşiktaşlılar olarak sıkıldık. Her gün bir başka yazar bir şeyler açıklıyor. Bu şaibeli şeylerden sıkıldık. Beşiktaş'ta ilk defa bir yönetim kurulu bu kadar şaibeli meselelerle anılıyor.

Yönetim Kurulu'na çağrı...

Yönetim kurulu ya bunları ispatlamalı ya da istifa etmeli.

Bir açıklama yapılması yönünde bir beklentim yok. Yönetim kurulu yine üç maymunu oynayacak. Beşiktaş camiasını balık hafızalı görmeye başladılar. Beşiktaş başarılı olur ya da olamaz. Ama artık biz şaibeli işleri konuşmak istemiyoruz. Bu konuda bir açıklık öğrenilmeli.

"Stadın önünde geçmemeliler"

İstifa çağrısında bulunuyorum. Eğer böyle bir durum varsa bir dakika orada durulmamalı. 17 gün önce kurulan bir şirkete bu kadar ballı bir sözleşme veriliyorsa, bunu yapanların mümkünse stadın önünden geçmemesi lazım.

Denetleme Kurulu'na çağrı yapıyorum. 3 kişi ile Beşiktaş'ı olağanüstü seçime götürebilirler. Yalçın Karadeniz'i nasıl şikayet edip başkanlığını düşürdülerse aynısını yapabilirler. Beşiktaş böyle bir şaibe altında neden kalsın? Beşiktaş neden sürekli faturalarla anılsın? Artık başarılarımızı ya da başarısızlıklarımızı konuşalım.

Sayın Başkan, 'Paraları eve götürdüm' demişti kinayeli bir şekilde. Belli ki götürülmüş bir yerlere. Ben de artık soruyorum, 'Nerede bu paralar?' Yıllarca muhalif olan Fikret Orman şimdi yaptığı her şeyin doğru olduğunu düşünüyor. Fikret Orman'ın sağlıklı, tatmin edici bir açıklama yapmasını bekliyorum.

Senin için hazırladığımız haberler