Eskişehirspor'u bekleyen büyük tehlike! Kulüp kapanabilir...

Salim Manav
14.06.2021 - 12:34 | Son Güncellenme: 16.06.2021 - 18:42

1. Lig'e veda eden Eskişehirspor'da 11 Haziran'da gerçekleştirilen genel kurulda başkan adayı çıkmadı. 28 Haziran'a kadar Es-Es'i kongreyi yöneten divan kurulu üyeleri yönetecek. 28'inde başkan adayı çıkmazsa kulübün kayyuma devri söz konusu.

Eskişehirspor'u bekleyen büyük tehlike! Kulüp kapanabilir...

AJANSSPOR HABER -

Eskişehirspor'da kötü gidişat devam ediyor. 11 Haziran'da gerçekleştirilen genel kurulda başkan adayı çıkmadı. Kulübü 28 Haziran'a kadar kongreyi de yöneten divan kurulu üyeleri yönetecek. 28 Haziran tarihinde de aday çıkmaması durumunda kulübün kayyuma devredilmesi bekleniyor. Bu durum 246 milyon TL borcu olan 56 yıllık camia kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalması anlamına geliyor.

150 civarında imza gerekli

Geçtiğimiz sezon siyah kırmızılı forma ile mücadele eden 40 oyuncunun 20'si kulüpten ayrıldı. Elinde sadece 20 oyuncu bulunan Eskişehirspor TFF 2.Lig'de var olma savaşı verebilmek adına alacağı olan isimler ile görüşmeye başladı. Yılmaz Vural, Fuat Çapa ve Serdar Özkan'ın da içerisinde bulunduğu 11 isim imza verirken, siyah kırmızılıların 150 civarında imza daha alması gerekiyor. 

Mehmet Şimşek de çağrıda bulundu

Divan Kurulu üyeleri sosyal medya üzerinden alacaklardan anlayış beklediklerini ifade eden paylaşımlarda bulunuyorlar. Divan Kurulu üyesi Mehmet Şimşek de, “Eski futbolcular imza vermez ve transfer tahtası açılmazsa, buna bağlı olarak Eskişehirspor yönetim listesi oluşmazsa, eski futbolcu alacağı diye bir şey kalmaz. Gün şehir olduğumuzu hatırlama günü. Son on dört gün” sözleri ile durumu özetledi.

Eskişehirspor'dan açıklama:

Kulübümüzde transfer yasağının kaldırılması için imza veren Erkut Şentürk, Birol Parlak, Raheem Lawal, Alpaslan Öztürk ve Emre Güngör'e camiamız adına teşekkür ederiz.

Transfer yasağımızın kaldırılması için imza veren Ersin Aka, Mustafa Gürsel ve Sami Uğurlu’ya camiamız adına teşekkür ederiz.

Senin için hazırladığımız haberler