Eto'o'ya göre şampiyon...

12.03.2016 - 11:29 | Son Güncellenme: 12.03.2016 - 11:29

Antalyaspor'un yıldız oyuncusu Samuel Eto'o, bir maçı eksik olan Beşiktaş'in bu yıl şampiyonluğa daha yakın olduğunu söyledi.

Antalyaspor’un Fenerbahçe’yi 4-2 yendiğini hatırlatarak, “Şampiyon olmayı düşünen bir takımsanız Antalyaspor’a kaybetmemeniz lazım.” diyen Eto’o, eski takımı Barcelona’da forma giyen Arda Turan’ın da henüz kendisini bulamadığını ancak çok kısa sürede form tutacağını açıkladı.

Antalyaspor’un golcü oyuncusu Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto’o ve Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show’un konuğu oldu. Türkiye’ye geldiği 7 ayda halkın gönlüne kısa sürede taht kuran golcü oyuncu program boyunca da mütevazi tavırları ve konuşmalarıyla dikkat çekti.

Bugüne kadar Türkiye’de talk şov ve benzeri bir programa katılmadığını açıklayan Eto’o yaşadığı Antalya’ya ve Antalyaspor’a da övgüler yağdırdı. Yaşadığı şehir Antalya’yı çok beğendiğini açıklayan Eto’o, “Muhteşem bir iklimi var. Bunun dışında insanları çok iyi. Bana çok özel bir yıldızmışım gibi değilde kendilerinden biri gibi davranıyorlar. Bu da çok hoşuma gidiyor ve kendimi daha iyi hissediyorum.” dedi.

“BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLABİLİR”

‘Süper Lig’de kim şampiyon olur?’ sorusuna da cevap veren Antalyaspor’un yıldızı Eto’o, Beşiktaş’ın bu yıl daha iyi bir takım olduğunu, bir maçlarının eksik olmasından ve onu da kazanmaları durumunda Beşiktaş’ın şampiyon olabileceğini açıkladı. Fenerbahçe’nin de iyi bir takım olduğunu ve Antalyaspor’a karşı 4-2 de kaybettiğini hatırlatan Eto’o, “Ben Antalyaspor’u büyük bir takım olarak görüyorum. Şampiyon olmayı düşünen bir takımsanız Antalyaspor’a kaybetmemeniz lazım.” diye konuştu.

ETO’O’DAN ARDA TURAN’A ÖVGÜ

Barcelona’da forma giyen Arda Turan’la ilgili de görüşlerini dile getiren Eto’o, usta ayağın çok iyi bir oyuncu olduğunu, Türkiye’de gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan da birisi olduğunu savundu. Eto’o, Arda’nın ancak Barcelona’da henüz tam olarak kendini bulamadığını, çok kısa zamanda kendini bulacağını belirtti.

‘Ronaldo mu? Messi mi?’ Sorusuna da Eto’o, Messi cevabını verdi. Messi’nin yetişmesini gördüğünü açıklayan Kamerunlu yıldız, “Ben Barcelona’da oynadığımda o çocuktu ben bütün yetişmesine şahit oldum. Zannediyorum. Sahip olduğu kalite ile 10 yıl daha Messi olarak kalacaktır.” diye konuştu.

“MESSİ DE ANTALYASPOR’A GELİR Mİ?”

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer de Samuel Eto’o’yu Antalya’ya transfer edilmesinin hikayesini anlattı. Antalyaspor’un Eto’o’yu transfer edeceğine kimsenin inanmadığını söyleyen Başkan Gencer, bu transferi Antalya şehrine borçlu olduklarını ifade etti.
‘Messi ya da Cristiano Ronaldo’yu Antalya’ya getirmek istiyor musunuz?’ Sorusuna ise Başkan Gültekin Gencer, “Dünya karmasında ödül törenine Eto’o ile beraber gittik. Ödül töreninde Eto’o beni Messi ile tanıştırdı. Eto’o, Messi’ye ‘Gel seni 5 yıl sonraki başkanınla tanıştırayım.’ dedi. Bizim takımda Eto’o olduktan sonra Antalya’ya getiremeyeceğimiz hiçbir futbolcu yok.” diye cevap verdi.

“AVRUPA KUPALARINA KATILMAK İSTİYORUZ”

Antalyaspor’un hedeflerini de açıklayan Başkan Gencer, bu yıl ligde iyi ve kalıcı bir kadro oluşturduklarını devre arasında yapılan transferlerle gelecek yıl hedefe oynayan bir takım ortaya çıkardıklarını söyledi. Başkan Gencer, Eto’o ile de görüştüklerini belirterek Antalyaspor’un önümüzdeki yıl hedefinin Avrupa kupalarında yer alacak bir takım olacağını kaydetti. (Sözcü)

Senin için hazırladığımız haberler