EURO 2020'ye damga vuran futbolcu Gaziantep'e geliyor

16.07.2024 - 12:35 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 12:51

Brighton'ın 2.5 yıl önce bonservisine 11 milyon Euro ödediği Polonyalı orta saha oyuncusu Kacper Kozlowski'ye Gaziantep FK transfer teklifi yaptı. Detaylar...

EURO 2020'ye damga vuran futbolcu Gaziantep'e geliyor

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezona iddialı bir takım kurmak isteyen Gaziantep FK, transfer çalışmalarına devam ederken Polonya'nın gözdeki Kacper Kozlowski'yi transfer etmek için girişimlere başladığı iddia edildi. Detaylar...

Anlaşma olacak

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Süper Lig takımıyla İngiliz kulübü arasında Kozlowski için anlaşmaya varılmak üzere. 

Bazı ufak pürüzlerin de giderilmesinin ardından Polonyalı orta saha oyuncusunun bonservisiyle Gaziantep FK'ye transferinin tamamlanması bekleniyor.

Başakşehir devreye girdi

Gaziantep FK'nın transfer etmek istediği Kacper Kozlowski için Başakşehir'in de devreye girdiği öğrenildi. İstanbul temsilcisi oyuncuyla anlaşmasına rağmen kulubüyle anlaşma sağlayamadı. Daha sonra oyuncu tarafıyla iletişimi kesen Başakşehir, şimdilik transferi askıya aldı.

Oyuncu teklifi kabul etti

Gaziantep FK'nın yoğun uğraşları sonrası Kacper Kozlowski, Türkiye'de forma giymeyi kabul ederek Gaziantep FK'ya gelmeyi bekliyor. Kacper Kozlowski'den sonra takımı ile görüşmelerini sürdüren Güneydoğu temsilcisi Brighton'u ikna ederse transfer tamamlanacak.

Bonservis mi kiralık mı?

Ajansspor'dan Ali Bozkurt'un haberine göre; Gaziantep FK oyuncuyu kiralık transfer etmek isterken Brighto ise bonservis veya satın alma opsiyonlu olarak göndermek istiyor. Bonservis konusunda henüz iki taraf için bir anlaşma gerçekleşmedi.

Pogon Szczecin altyapısından yetişen 20 yaşındaki futbolcu, 2021-2022 sezonunun ara transfer döneminde 11 milyon Euro bonservis bedeliyle Brighton'a imza attı. O sezonu Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise'da kiralık geçiren Kozlowski, son iki yılda ise Hollanda'nın Vitesse takımına kiralandı.

Geçen sezon 33 maçta forma giyen genç orta saha oyuncusu, Vitesse'ye 3 gol, 5 asistlik skor katkısı sağladı. Brighton ile maça çıkma şansı bulamayan Kacper Kozlowski'nin İngiliz takımıyla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler