ESPN, THY EuroLeague'in Yayın Haklarını Satın Aldı

08.05.2023 - 20:23 | Son Güncellenme: 08.05.2023 - 20:36

Amerikalı ünlü medya kuruluşu ESPN, Türk Hava Yolları'nın yayın haklarını aldı. Avrupa basketbolunun zirvesi bundan sonra Amerika'da yayınlanacak.

ESPN, THY EuroLeague'in Yayın Haklarını Satın Aldı

AJANSSPOR-HABER

Avrupa Basketbolu'nun bir numaralı organizasyonu Türk Hava Yolları EuroLeague'in yayın hakları Amerikalı şirket ESPN'e satıldı.

Fenerbahçe ile başlıyor

ESPN, EuroLeague yayınlarına yarın oynanacak Olympiakos-Fenerbahçe Beko maçı ile başlayacak olan play-off turu 5. karşılaşmaları ile başlayacak ve Final Four ile devam edecek.

Önümüzdeki sezon baştan başlıyor

Anlaşma dahilinde ESPN bu sezonun kalanı tamamlandıktan sonra önümüzdeki sezonu başından itibaren tamamen yayınlayacak.

İlgini Çekebilir
Euroleague play-off 3. maçlarının MVP'si belli oldu
Habere Git

"Küreselleşme mihenk taşıdır"

Euroleague Basketbol Pazarlama ve İletişim Kıdemli Direktörü Alex Ferrer Kristjansson anlaşma ile ilgili “ABD basketbol taraftarlarının EuroLeague maçlarını ESPN platformunda izleme olanağına sahip olacak olmasından çok memnunum. Küreselleşme, genel olarak spor pazarının ve özel olarak da basketbolun büyümesi için bir mihenk taşıdır. ABD basketbol hayranlarının, hikayelerimizin çeşitliliğini ve EuroLeague’in tüm sezon boyunca sunduğu deneyimi takdir edeceğinden eminiz.” ifadelerini kullandı.

Türkiye'de yayıncı S Sport

Türk Hava Yolları EuroLeague'in Türkiye'deki yayın hakları ise S Sport ve S Sport Plus'ta! Avrupa'nın bir numaralı organizasyonunda maçlar S Sport ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler