Ajansspor

EuroLeague, Amerika'ya açılıyor!

Editör: Burak Alaca

Son Güncelleme /

Amerikalı ünlü medya kuruluşu ESPN, Türk Hava Yolları'nın yayın haklarını aldı. Avrupa basketbolunun zirvesi bundan sonra Amerika'da yayınlanacak.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 50 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Avrupa Basketbolu'nun bir numaralı organizasyonu Türk Hava Yolları Euroleague'in yayın hakları Amerikalı şirket ESPN'e satıldı.

Fenerbahçe ile başlıyor

ESPN, EuroLeague yayınlarına yarın oynanacak Olympiakos-Fenerbahçe Beko maçı ile başlayacak olan play-off turu 5. karşılaşmaları ile başlayacak ve Final Four ile devam edecek.

Önümüzdeki sezon baştan başlıyor

Anlaşma dahilinde ESPN bu sezonun kalanı tamamlandıktan sonra önümüzdeki sezonu başından itibaren tamamen yayınlayacak.

Önümüzdeki sezon baştan başlıyor
Önümüzdeki sezon baştan başlıyor

"Küreselleşme mihenk taşıdır"

Euroleague Basketbol Pazarlama ve İletişim Kıdemli Direktörü Alex Ferrer Kristjansson anlaşma ile ilgili “ABD basketbol taraftarlarının EuroLeague maçlarını ESPN platformunda izleme olanağına sahip olacak olmasından çok memnunum. Küreselleşme, genel olarak spor pazarının ve özel olarak da basketbolun büyümesi için bir mihenk taşıdır. ABD basketbol hayranlarının, hikayelerimizin çeşitliliğini ve EuroLeague’in tüm sezon boyunca sunduğu deneyimi takdir edeceğinden eminiz.” ifadelerini kullandı.

Türkiye'de yayıncı S Sport

Türk Hava Yolları EuroLeague'in Türkiye'deki yayın hakları ise S Sport ve S Sport Plus'ta! Avrupa'nın bir numaralı organizasyonunda maçlar S Sport ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...