Euroleague’de Fenerbahçe ve Anadolu Efes’te kimler sakat / oynamayacak?

Burak Alaca
15.12.2022 - 14:30 | Son Güncellenme: 15.12.2022 - 15:33

Euroleague'de Fenerbahçe Beko'nun Baskonia, Anadolu Efes'in ise Partizan'la karşılaşacağı çift maç haftasının ikinci etabı öncesi sizler için maç önü detayları derledik.

Euroleague’de Fenerbahçe ve Anadolu Efes’te kimler sakat / oynamayacak?

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları Euroleague'de 14. hafta bu akşam pynanacak maçlarla başlıyor. İki temsilcimiz de yarın parkeye çıkacak. Fenerbahçe Beko, Cazoo Baskonia'yı Ataşehir'de konuk edecekken, Anadolu Efes ise deplasmanda KK Partizan ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe'de eksik sayısı hayli fazla

Fenerbahçe Beko yarın akşam 20.45'te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Baskonia ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde temsilcimizde birçok eksik bulunuyor. Olympiakos karşısında Scottie Wilbekin, Jonathan Motley, Dyshawn Pierre, Tarık Biberovic ve sezon başından beri forma giymeyen Nemanja Bjelica'dan yararlanamayan sarı lacivertlilerde bu maçta da Motley hariç bir ismin dönmesi beklenmiyor. Amerikalı uzunun durumu da maç saatinde belli olacak.

İspanyol ekibinde ailevi sebeplerden dolayı Amerika giden eski Fenerbahçeli Pierria Henry'nin durumu belirsiz.

Salon: Ülker Spor ve Etkinlik Salonu

Saat: 20.45

Yayın: S Sport

Oranlar: Henüz açılmadı

Anadolu Efes zorlu Sırbistan deplasmanında

Anadolu Efes yarın akşam 22.30'da zorlu Stark Arena deplasmanında KK Partizan'ın konuğu olacak. Efes'te sakatlığını atlatan Shane Larkin'i koç Ergin Ataman'ın sahaya sürüp sürmeyeceği bilinmiyor.

Zeljko Obradovic'in Partizan'ında ise tek eksik elinde sakatlık bulunan Aleksa Avramovic.

Salon: Stark Arena

Saat:22.30

Yayın: S Sport

Oranlar: Henüz açılmadı

İlgini Çekebilir
PSG gibi Dubai Basket! Orta Doğu sermayesi Euroleague'de
Habere Git

Ligin en formda takımına karşı en formsuzu

Euroleague'İn en uzun galibiyet serisine sahip Kızılyıldız ve 9 maçtır kaybeden Olimpia Milano bu akşam saat 21.00'de Stark Arena'da karşılaşacak. Karşılaşma öncesi Sırp ekibinde oyun kurucu Nikola Ivanovic tek eksik olarak öne çıkıyor.

Kabus gibi bir dönem geçiren Olimpia Milano'da ise sakatlık listesi epey uzun. İtalyan ekibinde Kevin Pangos, Stefano Tonut, Gigi Datome forma giyemeyecek. 

Salon: Stark Arena

Saat: 21.00

Yayın: S Sport Plus

Oranlar: Kızılyıldız MS/1 (1.30)

             Olimpia Milano MS/2 (2.33)

Zalgiris Kaunas'ın konuğu Real Madrid

Zalgiris Kaunas ve Real Madrid bu akşam mayıs ayında Final 4'un düzenleneceği Zalgirio Arena'da saat 21.00'de karşı karşıya gelecek. Maç öncesi ev sahibi ekipte Ignas Brazdeikis, Lukas Lekavicius, Mantas Kalneitis, Liutauras Lelevicius sakatlık sebebiyle takımlarını yalnız bırakacak.

Real Madird'te ise uzun süredir sakat olan Carlos Alocen, Anthony Randolph, Rudy Fernandez gibi isimlerin yanına son haftalarda Adam Hanga ve Gabriel Deck eklendi.

Salon: Zalgirio Arena

Saat: 21.00

Yayın: S Sport 2

Oranlar: Zalgiris Kaunas MS/1 (2.65)

             Real Madrid MS/2 (1.22)

Bayern Münih Valencia karşısında

Bayern Münih bu akşam 22.30'da Audi Dome'da Valenica'yı ağırlayacak. Almanlarda Zan Mark Sisko ve Agustine Rubit sakatlıklarından dolayı İspanyol temsilcisine karşı forma giyemeyecek.

Son maçını kazanarak yeni bir çıkış yakalamanın peşinde olan Valencia'da ise Martin Hermansson ve Sam Van Rossom sakatlıkları nedeniyle parkede olamayacak.

Salon: Audi Dome

Saat: 22.30

Yayın: S Sport Plus

Oranlar: Bayern Münih MS/1 (1.41)

              Valencia MS/2 (2.03)

İlgini Çekebilir
Efes'te seri sonu!
Habere Git

Asvel'in konuğu Olympiakos

Asvel ve Olympiakos bu gecenin son maçında saatler 23.00'ı gösteriken Astroballe'de karşılaşacak. Asvel'in tek eksiği yaşadığı diz sakatlığıyla sezonu kapatan Joffrey Laugverne.

Yunan temsilcisi Olympiakos'ta ise yalnıza pivot Tarık Black saklatlığı nedeniyle bu gece sahada olamayacak.

Salon: Astroballe

Saat: 23.00

Yayın: S Sport Plus 

Oranlar: Asvel MS/1 (2.59)

             Olympiakos MS/2 (1.23) 

Barcelona Panathinaikos karşısında

Barcelona yarın akşam saat 22.30'da Yunan temsilcisi Panathinaikos'u Palau Blaugrana'da ağırlayacak. Barcelona'da diz sakatlığı bulunan milli oyuncumuz Sertaç Şanlı'nın durumu belirsizliğini korurken, Sergi Martinez forma giyemeyecek. 

Panathinaikos'ta ise tek eksik Litvanyalı gard Marius Grigonis olarak görünüyor.

Salon: Palau Blaugrana

Saat: 22.30

Yayın: S Sport Plus

Oranlar: Henüz açılmadı

Maccabi Tel Aviv İtalya deplasmanında

Son EuroCup şampiyonu Virtus Bologna, Maccabi Tel Aviv ile yarın saat 22.30'da Segafredo Arena'da karşılaşacak. Virtus Bologna'da Semi Ojeleye ve Awudu Abbas sakatlıkları nedeniyle takımlarını yalnız bırakacak.

Maccabi Tel Aviv'de ise takımın yıldız isimleri Wade Baldwin ve Alex Poythress'in sakatlıkları sebebiyle yıl sonuna kadar forma giymesi beklenmiyor.

Salon: Segafredo Arena

Saat: 22.30

Yayın: S Sport Plus 

Oranlar: Henüz açılmadı

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti
Habere Git

Monaco ALBA'nın serisini uzatmanın peşinde

Haftanın son maçında Monaco ve ALBA Berlin yarın saat 23.00'da Gaston Medecin'de karşı karşıya gelecek. Monaco'da geçtiğimiz hafta Real Madrid maçında burnu kıralan yıldız Jordan Llyod karşılaşmada forma giyemeyecek.

Euroleague'de son 10 maçını kaybeden Alman temsilcisinde sezon başından beri forma giyemeyen Markus Eriksson ve Anadolu Efes maçında eli kırılan Jonas Mattisscek parkede boy gösteremeyecek.

Salon: Salle Gaston Medecin

Saat: 23.00

Yayın: S Sport Plus

Oranlar: Henüz açılmadı

Senin için hazırladığımız haberler