THY Euroleague'de Haftanın MVP'si Real Madrid'ten Guerschon Yabusele Seçildi

Burak Alaca
25.03.2023 - 17:14 | Son Güncellenme: 25.03.2023 - 17:25

EuroLeague'de geride kalan 30. haftanın en değerli oyuncusu Real Madrid'in Fransız uzun forveti Guerschon Yabusele seçildi.

THY Euroleague'de Haftanın MVP'si Real Madrid'ten Guerschon Yabusele Seçildi

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeauge'de 30. maç haftası dün akşamın karşılaşmaları ile tamamlandı. Zorlu haftanın en değerli oyuncusu (MVP) ise Real Madrid'in Fransız yıldızı Guerschon Yabusele seçildi.

Bologna'ya karşı keskin performans

27 yaşındaki uzun forvetin bu hafta deplasmanda İtalyan ekibi Virtus Bologna karşısında eli titremedi. 4/4 iki sayılık isabeti ile oynanayan Yabusele, yayın gerisinden de 4/7 üçlük atarak karşılaşmayı 24 sayı, 6 ribaunt, 3 asist ve 30 verimlilik puanı toplayarak tamamladı.

Kariyerinde ilk kez kazandı

EuroLeague'de 4. sezonunu geçiren 2.04'lük forvet kariyerinde ilk kez bu ödülün sahibi oldu. Geçen sezon Real Madrid'e transfer olan yıldız daha önce 2 sezon ülkesinde Asvel forması giymişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe evinde fire vermedi!
Habere Git

Real Madrid'ten duble

EuroLeague'de 29. haftanın en değerli oyuncusu da yine Real Madrid'ten seçilmişti. Geçtiğimiz hafta Olimpia Milano karşısında 27 sayı, 5 ribaunt ve 3 asist yaparak 38 verimililik puanı toplayan Boşnak yıldız Dzanan Musa bu ödülün sahibi olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler