Ajansspor

EuroLeague'de haftanın en değerlisi yine Real'den!

Editör: Burak Alaca

Son Güncelleme /

EuroLeague'de geride kalan 30. haftanın en değerli oyuncusu Real Madrid'in Fransız uzun forveti Guerschon Yabusele seçildi.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 47 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeauge'de 30. maç haftası dün akşamın karşılaşmaları ile tamamlandı. Zorlu haftanın en değerli oyuncusu (MVP) ise Real Madrid'in Fransız yıldızı Guerschon Yabusele seçildi.

Bologna'ya karşı keskin performans

27 yaşındaki uzun forvetin bu hafta deplasmanda İtalyan ekibi Virtus Bologna karşısında eli titremedi. 4/4 iki sayılık isabeti ile oynanayan Yabusele, yayın gerisinden de 4/7 üçlük atarak karşılaşmayı 24 sayı, 6 ribaunt, 3 asist ve 30 verimlilik puanı toplayarak tamamladı.

Kariyerinde ilk kez kazandı

Euroleague'de 4. sezonunu geçiren 2.04'lük forvet kariyerinde ilk kez bu ödülün sahibi oldu. Geçen sezon Real Madrid'e transfer olan yıldız daha önce 2 sezon ülkesinde Asvel forması giymişti.

Kariyerinde ilk kez kazandı
Kariyerinde ilk kez kazandı

Real Madrid'ten duble

EuroLeague'de 29. haftanın en değerli oyuncusu da yine Real Madrid'ten seçilmişti. Geçtiğimiz hafta Olimpia Milano karşısında 27 sayı, 5 ribaunt ve 3 asist yaparak 38 verimililik puanı toplayan Boşnak yıldız Dzanan Musa bu ödülün sahibi olmuştu.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...