Emirates, EuroLeague'e sponsor olmak istiyor!

11.10.2022 - 17:18 | Son Güncellenme: 11.10.2022 - 21:30

Türk Hava Yolları Euroleague’in isim haklarına sahip olmak için Dubai’li hava yolu şirketi Emirates’in teklifte bulunacağı söyleniyor. İşte detaylar...

Emirates, EuroLeague'e sponsor olmak istiyor!

AJANSSPOR - HABER

Yakın zamanda yönetim değişikliğine giden Euroleague’in isim hakkı için ciddi bir teklif olduğu söyleniyor. Yunan basınından Gazetta’nın haberine göre Dubai’li hava yolu devi Emirates, ligin isim hakkı için ciddi bir teklifi masaya koyamaya hazırlanıyor. Konuşulan miktar yıllık 60 milyon Euro bandında.

Emirates’in şartları

Dubai’li şirketin anlaşma için Euroleague yönetiminden talepleri bulunuyor. Bu şartlardan ilki, Final 4 organizasyonun 2024-2026 yılları arası üç yıl Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) düzenlenmesi. Diğer koşul ise turnuvaya bir BAE takımının Wild Card ile dahil olması.

İlgini Çekebilir
En çok Larkin ile oynamak istiyorlar!
Habere Git

İşte Türk Hava Yolları’nın sağladığı koşullar

2010 yılından bu yana turnuvanın isim hakkına sahip olan Türk Hava Yolları, organizasyona yıllık 10 milyon Euro ödüyor. Euroleague’de başkanlık görevine geçtiğimiz Eylül ayında gelen Dejan Bodiroga’nın takımlar için şartları geliştirmek istediği biliniyor.

Coca Cola Arena’da oynatılmak isteniyor

BAE heyetinin alması durumunda karşılaşmaları Dubai’deki Coca Cola Arena’da oynatmak istediği söyleniyor. 2019’da açılan salonun 17.000 kişi kapasitesi bulunuyor.

İlgini Çekebilir
EuroLeague'e NBA modeli mi geliyor?
Habere Git

Toplantıya hissedar kulüpler de katılacak

Bugün düzenleneceği belirtilen toplantıya Euroleague yönetimiyle birlikte 13 hissedar kulübün yöneticileri de katılacak. Avrupa basketbolunun önde gelenleri, Arap iş insanlarıyla anlaşma zemini arayacak.

Senin için hazırladığımız haberler