Eurosport nasıl izlenir, nasıl satın alınır ve nereden izlenir?

26.12.2023 - 23:05 | Son Güncellenme: 07.08.2024 - 23:38

Son zamanlar S Sport Plus'ta yer alan Eurosport nasıl izlenir ve nasıl satın alınır gibi aramalar sıklaşmaya başladı. İşte satın alma ve izleme yolları...

Eurosport nasıl izlenir, nasıl satın alınır ve nereden izlenir?

AJANSSPOR HABER

Euroleague, Serie A, La Liga, NBA, F1, NFL, UFC, Boks Geceleri ve daha fazlası S Sport Plus'ın çoklu ekran özelliğiyle sen neredeysen orada! Dünyanın en iyi lig maçları gibi yayınlar yapan S Sport Plus'ta S Eurosport nasıl izlenir? Detaylar...

Euro Sport hangi platformda?

S Sport Plus üzerinden izlenebilir. Olimpiyat Oyunlarının ve Kış Olimpiyatlarının daimi yayıncısıdır.

Eurosport canlı nasıl izlenir?

Eurosport, S Sport Plus üzerinden izlenebilir. 25 Mayıs 2008 tarihinde HD yayınına başlayan kanalın tüm görüntüleri HD olmasa da büyük çoğunluğu HD'dir.

Sport Plus nasıl izlenir?

S Sport Plus uygulaması, kurulum ve ek bir cihaz gerektirmez, yayınlar doğrudan internet üzerinden, mobil uygulamalarla mobil cihazlarda ya da smart tv uygulamalarıyla geniş ekranlar üzerinden abonelik sonrasında hemen izlenebilir.

Olimpiyatlara özel

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları, Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanallarına ek, 7 branşa özel Eurosport kanalıyla 26 Temmuz - 11 Ağustos'ta S Spor'da olacak!

S Sport hangi maçlar var?

Futbol, basketbol, motor sporları, dövüş müsabakaları, tenis maçları ve daha birçok içerik canlı olarak Full HD kalitesiyle sizleri bekliyor. Euroleague, La Liga, NBA, MotoGP, ATP1000, UFC, Wimbledon, PBC Boxing ve çok daha fazlası S Sport kalitesiyle her hafta ekranlarınızda.

S Sport hangi siteden izlenir?

KabloTV 241. kanal, Turkcell TV+ 78. kanal ve tivibu 74. kanaldan yayın yapmaktadır. 10 Eylül 2022 itibarıyla S Sport ile aynı anda D-Smart platformundan çıkarılmıştır.

Senin için hazırladığımız haberler