Everton’a veda etti Çaykur Rizespor’a geliyor!

05.06.2021 - 20:37 | Son Güncellenme: 05.06.2021 - 20:39

Son dakika transfer haberleri… Premier Lig ekiplerinden Everton ile sözleşmesi sona eren Kongolu Yannick Bolasie, Çaykur Rizespor yolunda.

Everton’a veda etti Çaykur Rizespor’a geliyor!

AJANSSOR-HABER

İngiltere Premier Lig’den önemli bir futbolcu daha Süper Lig’e gelmeye hazırlanıyor. Everton ile sözleşme yenilememe kararı alan Demokratik Kongolu Yannick Bolasie, kulübüne veda etti.

Ayrılığı sosyal medyadan duyurdu

32 yaşındaki orta saha oyuncusu sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Teşekkürler Everton. Hızlı tren yolculuğumda inişler ve çıkışlar oldu ama gülümsemem sonsuza kadar kaldı. Bu kulüpte oynamak ve inanılmaz taraftarlar tarafından desteklenme fırsatına sahip olmak bir onurdu" mesajını paylaştı. 

Everton'dan Bolasie'ye teşekkür

İngiliz kulübü de eski futbolcusuna "Everton'daki herkes, bizimle geçirdiği süre boyunca bağlılığı, pozitifliği ve profesyonelliği için Yannick'e teşekkür eder ve gelecekteki kariyeri için ona iyi dileklerini sunar" ifadeleriyle veda etti. 

Bolasie Çaykur Rizespor'a imza atacak 

Fanatik’in haberine göre tecrübeli oyuncu, Çaykur Rizespor ile anlaştı. Bolasie’nin Süper Lig ekibiyle kısa sürre içerisinde sözleşme imzalayacağı iddia edildi. 

Bolasie'nin oynadığı takımlar

Daha önce Crystal Palace, Aston Villa, Anderlecht ve Sporting Lizbon gibi önemli takımların formasını giyen Yannick Bolasie, geçtiğimiz sezonu Middlesbruugh’da kiralık olarak geçirmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler