“Evlat Aşkına Sıfır Atık” projesine Türkiye Jokey Kulübü’nden destek

18.02.2019 - 18:05 | Son Güncellenme: 18.02.2019 - 18:05

Kısıtlı doğal kaynakları korumak, geri dönüşümü verimli bir hale getirmek için atıkları kaynağından ayrıştırarak ekolojik, çevreci ve ekonomik katma değer yaratmayı hedefleyen “Sıfır Atık” projesinin önemine Türkiye Jokey Kulübü, gerçekleştirdiği etkinlikle dikkat çekti.

14 Şubat Perşembe günü, Tema Vakfı Kocaeli Temsilciliği ile Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla Kartepe Hipodromu’nda gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler; İzmit Merkez Aşım İstasyonu’nda kullanılmış ve atıl durumdaki nalları, “Evlat Aşkına Sıfır Atık” sloganı ile el emeği göz nuru süs eşyasına dönüştürdüler.

Birbirinden güzel çalışmalara imza atan öğrencilerin göstermiş oldukları beceri ve sahip oldukları yetenek, etkinliğe katılanlar tarafından takdirle karşılandı.

Öğrencilerin, atık olarak nitelenen ürünlerin yeniden değerlendirilmesiyle yaptıkları bu süs eşyaları, 8 Mart Kadınlar günü için Türkiye Jokey Kulübü tarafından gerçekleştirilecek fidan dikme etkinliğine katılan kadınlara hediye edilecek.

Senin için hazırladığımız haberler