Eymir Gölü'nde "How To Trail Run" patika koşu etkinliği

08.10.2019 - 03:21 | Son Güncellenme: 08.10.2019 - 03:21

Salomon Türkiye ekibi, 12 Ekim 2019 Cumartesi sabahı Eymir Gölü'nde "How To Trail Run" patika koşu etkinliğini düzenliyor. Yavaş, orta ve hızlı olmak üzere üç grupta yapılacak koşu antrenmanlarına katılım her seviyeye açık olmakla beraber etkinlik ücretsiz olacak.

Türkiye’de patika koşusu kültürünü geliştirmeyi hedefleyen dünyaca ünlü doğa sporları markası Salomon, Kapodokya Ultra Trail etkinliği öncesinde 12 Ekim 2019 Cumartesi günü How to Trail Run-Eymir Gölü etkinliğini düzenliyor. Her seviyede koşucuya açık olan patika koşusu etkinliğinde antrenman grupları yavaş, orta ve hızlı olmak üzere üç grupta oluşturuluyor. How to Trail Run projesini 2017 yılından bu yana düzenleyen Salomon Türkiye, insanları şehrin stresinden uzaklaştırarak doğa ile buluşturmak ve doğa bilincini yaygınlaştırmayı amaçlıyor. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte tüm Salomon takım sporcuları da yer alarak katılımcılara tecrübelerini aktaracaklar. Etkinliğe katılmak isteyenler 07:45’te toplanacak, 08:00’de antrenmanlara başlayacaklar. Arazide yapılacak koşu antrenmanlarına katılmak isteyenlerin yanlarına araziye uygun kıyafetler, koşu çantası, cep telefonu ve su almaları tavsiye ediliyor. Etkinlikle ilgili detaylı bilgiler Salomon ve Salomon Running sosyal medya hesaplarında yer alıyor.

Editöre not:

Buluşma yeri: Delta Macera Sport & Café girişi Salomon – Adını kurucusu François Salomon’un soyadından alan marka, 1947 yılında François’in eşi ve oğlu ile birlikte kendilerine kayak üretmeye karar vermesiyle doğdu. 1957 yılında François’in ilk kayak bağlamasını deri kayışlarla icat edip üretmesiyle adını duyuran Salomon, 80’li yıllara kadar tek başına farklı özelliklere sahip kayak bağlamaları üretmeyi sürdürdü ve güçlü bir marka haline geldi. 1979 yılına gelindiğinde kendi kayak bağlamalarıyla uyumlu kayak ayakkabıları tasarlamaya başlayan Salomon, beklediği başarıyı elde edemeyince bu ayakkabıların tabanını değiştirerek günlük hayatta giyilebilecek botlara dönüştü. Bu botlar sayesinde büyük bir satış patlaması yaşayan Salomon sonraki üretimlerinde outdoor ayakkabılara ağırlık verdi. 1990 yılında ise ilk kayak tahtasını tasarlayarak kayak takımını tamamlayan Salomon, 2000’li yıllarda Adidas’la yaptığı kısa süreli ortaklıktan sonra outdoor ve kayak alanlarındaki ekipman, kıyafet ve aksesuar üretimlerini bağımsız şekilde sürdürmeye devam etti. Farklı sportif etkinlikleri ve outdoor aktivitelerini daha keyifli ve etkili şekilde yapmak için ihtiyaç duyulabilecek Salomon‘un Türkiye distribütörlüğünü Olgar Şirketler Grubu gerçekleştirmektedir.

Senin için hazırladığımız haberler