Eyüpspor, Samsunspor'dan Soner Aydoğdu'yu Transfer Etmek İstiyor

Ali Bozkurt
06.06.2023 - 23:32 | Son Güncellenme: 06.06.2023 - 23:33

Yaptığı büyük yatırımlara rağmen Süper Lig bileti alamayan Eyüpspor, gelecek sezon için iddialı bir kadro hazırlıyor. İstanbul ekibi, şampiyon olan Samsunspor’un deneyimli orta sahası Soner Aydoğdu’nun peşine düştü.

Eyüpspor, Samsunspor'dan Soner Aydoğdu'yu Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig yolunda Bodrumspor’a kaybederek büyük hayal kırıklığı yaratan Eyüpspor, gelecek sezon için de iddialı bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı. Başakşehir ile sözleşmesini tamamlayan Caner Erkin için harekete geçen Eyüpspor, Süper Lig bileti alan Samsunspor’un deneyimli orta sahası Soner Aydoğdu için de harekete geçti. 

2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor

2025 yılına kadar Samsunspor ile sözleşmesi bulunan Soner Aydoğdu için çalışma başlatan Eyüpspor, resmi görüşmeler için Karadeniz ekibinin kapısını çalacak. Devre arasında Antalyaspor’dan Samsunspor’a transfer olan 32 yaşındaki futbolcu, Kırmızı-Beyazlıların şampiyonluğunda önemli rol üstlendi.

12 maçta sahaya çıktı

Sezon başında transfer olduğu Antalyaspor’da beklenen performansı sergileyemeyen ve devre arasında Samsunspor’un yolunu tutan Soner Aydoğdu, 12 maçta Karadeniz ekibinin formasını giydi. 532 dakika sahada kalan başarılı orta saha, 2 gol ve 1 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler