Eyüpspor transferde sürpriz yapmak üzere! Kieran Trippier...

31.08.2024 - 14:54 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 14:57

Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United forması giyen Kieran Trippier ile ilgileniyor. Detaylar haberimizde...

Eyüpspor transferde sürpriz yapmak üzere! Kieran Trippier...

AJANSSPOR HABER

Son dönemlerde transfer pazarında ses getiren hamleler yapan Eyüpspor, şimdi de sağ bek mevkisine önemli bir takviye yapmak istiyor. Kulübün, Newcastle United'da forma giyen deneyimli oyuncu Kieran Trippier ile temas kurduğu bildirildi.

İngiliz basını duyurdu!

Sports Digitale'in haberine göre İstanbul temsilcisinin 33 yaşındaki oyuncuyla ilgilendiği ve temas kurduğu yaptığı belirtiliyor. İngiliz sağ bek ile Eyüpspor'un yanı sıra birkaç Avrupa kulübü daha ilgileniyor.

Eyüpspor'un ilgisi büyük

Yıldız oyuncu için Eyüpspor yönetiminin şartları zorlaması bekleniyor.

Galatasaray da devrede

Yıldız oyuncuyla transfer döneminin başında sadece Eyüpspor değil, Galatasray da ilgileniyordu. Sarı-Kırmızılı ekip sağ bek pozisyonundaki boşluğu Elias Jelert ile doldurdu

Kieran Trippier'in performansı

Kariyerinde Tottenham ve Atletico Madrid gibi dev kulüplerde forma giyen Kieran Trippier, sağ bek mevkisinde gösterdiği başarılı performansla tanınıyor. Oyuncu, İngiltere Milli Takımı’nın da önemli isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor. İngiliz yıldız, kariyerinde çıktığı 539 maçta 14 gol 98 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler