Eyüpspor'da Kerem Yavaş, Göztepe Yenilgisini Değerlendirdi

Orhan Gülek
17.04.2023 - 00:14 | Son Güncellenme: 17.04.2023 - 00:21

1. Lig’in 33. haftasında Eyüpspor, deplasmanda Göztepe’ye 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş değerlendirmede bulundu.

Eyüpspor'da Kerem Yavaş, Göztepe Yenilgisini Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'in 33'üncü haftasında Göztepe sahasında Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele İzmir ekibinin 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırken, Arda Turan teknik direktörlük kariyerine mağlubiyetle başladı.

Karşılaşma sonrası Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş açıklamalarda bulundu.

"Göztepe, Türkiye’de zor bir deplasman olarak bilinir"

Göztepe'nin zor bir takım olduğunu dile getiren Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, “Göztepe, son 5 maçı kazanarak moral olarak çok yüksek ve taraftarını yanına çeken bir takım haline geldi. Göztepe, Türkiye’de zor bir deplasman olarak bilinir. Buna rağmen tüm hesaplarımızı kazanmaya yönelik yaptık ve buraya onun için geldik." dedi.

"Hücum bölgesinde topa sahip olamadık"

Yenilen golün duran top olduğuna dikkat çeken Yavaş, "İlk 15-20 dakikada Göztepe, taraftarını arkasına alarak baskı yapacağını biliyorduk. O bölümde topa sahip olamadık ama hata da yapmadık. Sadece hücum bölgesinde topa sahip olamadık. Daha sonra çok çalıştığımız duran toptan maalesef 20. dakikada gol yedik." dedi.

İlgini Çekebilir
Arda Turan siftahında Göz'e geldi
Habere Git

"Tek yapamadığımız şey sonuçlandırma oldu"

Eyüpspor'un Süper Lig hedefinden vazgeçmediğini vurgulayan Yavaş, "Kalan 70 dakikada sahada oyuna hakim olduk ve istediklerimizi yaptık. Tek yapamadığımız şey sonuçlandırma oldu. Performansımızdan genel olarak memnunuz oyuncularımızı da tebrik ettik. Takım olma yolunda tekrar bir harekete geçildi. Kalan maçlarda hedefimizden vazgeçmeyerek maç maç düşünerek sezon sonu mutlu olacağız.” diye konuştu.

Arda Turan'a tepki

Eyüpspor 90 dakika boyunca rakibinin kalesine şut dahi çekemezken bu performans sonrası sosyal medyada bazı Eyüpspor taraftarları Arda Turan'a tepki gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler