Eyyamcılığın zirvesi Kadıköy'de yaşandı!

23.03.2015 - 17:57 | Son Güncellenme: 23.03.2015 - 17:57

Evet silik bir derbi izledik fakat ortada futbol dışı konuşulacak o kadar konu oldu ki evlere şenlik. Maçın Beşiktaş adına sabıkalı hakemi Fırat Aydınus görevini bihakkın yaptı. Düdüğüne sağlık!

Beşiktaş’ın kaybetse de çok şey kaybetmiş olmayacağı belki de son yıllarda en rahat çıkacağı bir maçtı Fenerbahçe derbisi. Çünkü; Fenerbahçe ile arasında 4 puan fark vardı, yenilse bile Fenerbahçe’nin üstünde olacaktı. İşte bu rahatlık içinde Kadıköy’e gelen Beşiktaş’a adeta gizli bir el bu maçı al diyordu ama maalesef Beşiktaş eline yüzüne bulaştırdı.

Türkiye’nin kendi mevkisinde en iyi oyuncusu olan Gökhan Gönül, maç başlamadan sakatlandı. Maçın henüz başlarında Emenike sahayı terketti. Fenerbahçe’nin ahengi bozuldu, sinirler gerildi. Meireles oyundan çıktı yerine Sow girdi. Kısaca Fenerbahçe cephesinde bir psikolojik deprem yaşandı. İşte böyle bir Fenerbahçe karşısında Beşiktaş belki de fark atarak kazanacağı bir maçı kaybetti.

Beşiktaş normal düzenine geri dönmüş orta sahayı kalabalık tutarak tek forvetle rakibini yıkmayı planlamış, fakat takım dökülüyor. Ayakta duran kimse yok. Rakip baskı kuramıyor. Kanatlardan bilindik baskıları yok. Yok ama bunu değerlendirecek Beşiktaş da yok. Son yıllarda izlediğim en silik maçtı bu. Beşiktaş’taki düşüş devam ediyor. Özellikle Demba Ba adeta durdu. Toplara vuracak mecali kalmamış. Bilic oyuncu değişikliklerini zamanında yapmayınca istediği sonucu da alamadı. Bilic, Necip’te ısrar etmeye devam ediyor. Necip hem kendini hem de Bilic’i yakacak.       
 
***

              
Evet silik bir derbi izledik fakat ortada futbol dışı konuşulacak o kadar konu oldu ki evlere şenlik.
Maçın Beşiktaş adına sabıkalı hakemi Fırat Aydınus görevini bihakkın yaptı. Düdüğüne sağlık!
               
Türkiye’de eyyamcılığın zirvesi dün gece Kadıköy’de yaşandı. Hakem hata yapabilir. Ama göz göre göre yapılan hatayı görmemezlikten gelmek tam bir eyyamcılıktır. Fırat Aydınus, Emenike’yi kırmızı kartla oyundan atmayarak bir eyyamcılık örneği göstermiştir.
Neden mi?
Şöyle: Aydınus Emenike’ye vermesi gereken 3 sarı kartı veremedi.
1) Formasını izinsiz çıkardı.
2) Sahayı izinsiz terketti.
3) Sahaya izinsiz girdi.
Bunları yapmadı, diyen varsa bu arkadaşlara bir gözlük yollayayım.

Evet, hakem Emenike’yi yaptığı bu zincirleme hareketlerden dolayı oyundan atamamıştır.

***
Artık, yaptıklarıyla futbol sahalarının en çirkef isimleri arasına giren bir Emre Belözoğlu var. Bu arkadaş için ne desek, ne yazsak kifayetsiz kalır. Buradan yazacaklarımızla saf, temiz dimağlarınızı bulandırmayalım. Kendisi futbol sahalarından emekli oluncaya kadar çirkefliklerine maalesef devam edecek ve biz de birilerinin çanak tutmasıyla katlanmak zorunda kalacağız.

Senin için hazırladığımız haberler