F1 pilotundan itiraf: Geri döndüğümüzde..

28.03.2020 - 15:56 | Son Güncellenme: 28.03.2020 - 16:00

Coronavirüs sebebiyle Formula 1'in ilk 7 yarışının ertelenmesinin ardından açıklamalarda bulunan Carlos Sainz, uzun bir aranın ardından araçları kullandıkları zaman fiziksel olarak zorlanacaklarını ifade etti.

Sainz: "Özellikle fiziksel açıdan zor bir sezon olacak. Vücudumuzun buna alışması, boynumuzun G kuvvetlerinin baskısı altına girmesi için çok fazla test sürüşü yapıyoruz. Ancak bu tarz test sürüşleri olmadan sadece spor salonunda yaptığımız antrenmanlarla fiziksel açıdan hazır hale gelemeyiz."

Sezonun başlaması ve ilk yarıştan önce yapılacak antrenman turlarına dikkat çeken İspanyal pilot: "İlk antrenmanın nasıl olacağını hayal etmek zor. Hatta ilk yarışın nasıl olacağını merak ediyorum. Orada kimin daha antrenmanlı olduğunu göreceksiniz" şeklinde konuştu.

Onu özlüyorum..

Takım arkadaşı Lando Norris ile aralarındaki ilişki hakkında yorum yapan Sainz: "Onu özlüyorum. Bu dönemde onu bir rakipten çok bir arkadaş olarak görüyorum. Ancak işler yoluna girdiğinde tekrar yolumuza döneceğiz ve tekrar rakip olacağız.Zor bir dönemden geçiyoruz ve tanıdığım kişilerin başına kötü şeyler gelsin istemiyorum." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler