Fabrice N'Sakala: "Abartma kardeş"

19.10.2020 - 11:11 | Son Güncellenme: 19.10.2020 - 11:12

Fabrice N'Sakala bir Beşiktaş taraftarının yorumunu abartılı buldu. Sosyal medyayı aktif kullanan N'Sakala taraftara ilginç bir yanıt verdi.

AJANSSPOR

Beşiktaş'ın Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı Fabrice N'Skala sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmayı sürdürüyor. Siyah-beyazlı futbolcunun yaptığı paylaşıma bir yorum geldi. N'Sakala bu yorumu abartılı buldu. Detaylar haberde...

N'Skala sosyal medya hesabını kullanmaya devam ediyor

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan N'Sakala'nın önceki gün yaptığı paylaşımın altında gelen, "N'Sakala, Marcelo ve Alphonso Davies’in toplamından daha büyük" şeklindeki yorumu yanıtsız bırakmadığı görüldü.

N'Sakala: "Abartma kardeş"

N'Sakala, Beşiktaş taraftarının bu yorumuna, 'Abartma kardeş' yanıtını verdi. N'Sakala sezon başında Beşiktaş'a transfer olmuştu.

Beşiktaş taraftarları için ne demişti?

Hatırlanacağı gibi N'Sakala Beşiktaş'a ilk geldiğinde siyah-beyazlı taraftarlarla ilgili olarak, "Sosyal medyadan her gün yüzlerce mesaj geliyor ve bu beni çok mutlu ediyor. Beşiktaş taraftarı, Türkiye'nin en iyisi. Onlarla bir araya gelmek için çok heyecanlanıyorum. Beşiktaş formasını giymek için sabırsızlanıyorum" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler