Falcao transferinde son durum!

29.07.2020 - 13:37 | Son Güncellenme: 29.07.2020 - 13:54

Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao'nun takımdan ayrılacağı iddiaları yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. Falcao, Galatasaray'dan ayrılacak mı? David Beckham'ın ortağı olduğu Inter Miami, Falcao ile görüştü mü? Transferde son durum...

Falcao transferinde son durum!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Galatasaray'a büyük beklentilerle gelen ancak; aynı ölçüde hayal kırıklığı yaşatan Radamel Falcao'nun geleceğiyle ilgili soru işaretleri artıyor. Kolombiyalı golcü takımda kalacak mı? Inter Miami ile transferde anlaşmaya varıldı mı? Detaylar haberde...

Falcao'nun ayrılmak üzere olduğu gündemde

Süper Lig'de bu sezon, performansından ve gollerinden ziyade yaşadığı sakatlıklarla gündeme gelen Radamel Falcao'nun takımdan ayrılmak üzere olduğu gündemde. 

Inter Miami, Falcao'ya teklif sundu

İngiliz eski futbolcu David Beckham'ın ortağı olduğu Inter Miami, Radamel Falcao'yu transfer edebilmek için düğmeye bastı.

Falcao, düşünmek için süre istedi

Hatta, ABD basınında yer alan bazı haberlere göre; Inter Miami ile Falcao arasında bir görüşme gerçekleştirildi ve Kolombiyalı oyuncuya teklif sunuldu. Falcao ise kendisine sunulan teklifi düşünmek için süre istedi. 

Falcao'nun formalarını satışa bile çıkardılar

Öte yandan, Inter Miami taraftarları Florida mağazalarında satışa çıkan 9 numaralı Radamel Falcao formalarını giyerek takımın antrenman yaptığı tesisin önüne geldi.

Adresi MLS olabilir

Miami taraftarları Beckham'ı da eleştiriyor

Beckham'ın takımı Miami, bu sezon ilk kez boy gösterdiği MLS'te oynadığı 3 maçı da kaybetmişti. Inter Miami taraftarları, takımlarına ciddi takviyeler yapılması gerektiğini kendileriyle yapılan röportajda dile getirmişti. 

Falcao bu sezon kaç gol attı?

Bu arada Radamel Falcao, Galatasaray'da yaşadığı sakatlıklar sebebiyle formasından bir süre uzak kaldı. 34 yaşındaki futbolcu 22 maçta 11 gole imza attı.

Galatasaray'da en fazla kazanan isim Falcao

Radamel Falcao, Galatasaray'da 5 milyon Euro ile en çok kazanan futbolcu durumunda. Bonuslar da dahil olduğunda bu rakamın 7 milyon Euro'ya tekabül ettiği biliniyor.

Terim'in Falcao raporu

Fatih Terim'in de yakın zamanda Galatasaray yönetimiyle yaptığı görüşmede Falcao'nun satılması yönünde görüş bildirdiği iddia edilmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler