Farouk Miya: ''Beşiktaş'a karşı iyi performans sergiledik.''

11.02.2021 - 23:51 | Son Güncellenme: 11.02.2021 - 23:58

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında penaltılarda Beşiktaş'a elenen Konyaspor'da maç sonunda açıklamalar geldi. Miya ve Oğuz Kağan açıklamalarda bulundu. İşte Konyaspor maç sonu açıklamaları...

Farouk Miya: ''Beşiktaş'a karşı iyi performans sergiledik.''

Beşiktaş'a Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final'de elenen Konyaspor'da maç sonrası açıklamalar geldi. Penaltılara giden karşılaşmayı Beşiktaş kazanarak yarı fünale yükseldi. İşte Konyaspor cephesinin maç sonu açıklamaları...

Konyaspor oyuncusu Farouk Miya, kötü oynamadıklarını açıkladı. Miya, ''İlk maçta çok kötü oynamadık Beşiktaş'a karşı. Burada da maalesef mağlup ayrıldık. Yeni hocamızın vermiş olduğu direktifler bize olumlu yansıdı ve Beşiktaş'a karşı iyi performans sergiledik. Ligde iyi çıkış yakalamak için bugün iyi mücadele etmiş olduk.'' ifadelerini kullandı.

Konyaspor'un genç oyuncusu Oğuz Kağan Güçtekin ise ''Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettik ama tur atlayamadık. Önümüzde bir lig maçı var. Ona odaklanacağız.'' açıklamasını yaptı.

Konyaspor teknik sorumlusu Ersan Parlatan, maç sonunda açıklamalar bulundu. Parlatan, ''Fazla takımla çalışamadık. 2 gündür Konya'dayız. Biz takımın mücadele gücünü artırmak istedik. Bunu da başardık. 120 dakikada her şeyini verdiler. İlk devre oyun anlamında da iyi işler yaptık ama 120 dakikaya yayamadık. Denizlispor maçında da aynı isteği sahaya yansıtmalıyız. Hücum olarak daha etkili olmalıyız, buna zaman lazım. Umarım bu zamanı Konya camiası bize verir. Denizli'de galibiyet alıp çıkışa geçmek istiyoruz.'' yorumlarını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler